Υπερηχητικά Βριλήσσια, 4-0 την Ανθούπολη!

2016-10-03 17:58
Υπερηχητικά Βριλήσσια, 4-0 την Ανθούπολη!

Η ομάδα του Σπύρου Σδράλαγκα μετέτρεψε σε «περίπατο» το ματς με τους Περιστεριώτες.

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου (1/10) τα Βριλήσσια, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Σπύρου Σδράλαγκα ήταν εντυπωσιακή και έφτασε στο εμφατικό 4-0 απέναντι στην Ανθούπολη, που από την πλευρά της υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα.

Η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, όμως το δεύτερο 45λεπτο είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Μόλις στο 49' ο Μακρυπίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ, για να έρθει ένα εκπληκτικό 12λεπτο προς το τέλος του αγώνα, όπου το «εύθραυστο» 1-0 μετατράπηκε στο... ξεκάθαρο 4-0! Στο 74' ο Πουλάκης έγραψε το 2-0 με σουτ, τρία λεπτά μετά (77') ο Μακρυπίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα και στο 85' ο Τσούμας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Μητράκος, με βοηθούς τους Μουρουνάκη και Μπαράκο.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Σαχινίδης, Μακρυπίδης (87' Τσούμας), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας (82' Γκότσης), Χαλιβελάκης, Πουλάκης (85' Γκίζης)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Καπόπουλος, Σταύρου (58' Αλ. Στρείδης), Κυριανάκης, Κακιώρης, Τζεβελέκος, Στανόγιεβιτς, Μιχαλακέλης (72' Παππάς), Τσαγκής, Τζαβέλας, Κανέλλος (46' Μπάρδι), Ν. Στρείδης.

 

Δημήτρης Θεοδώρου

Πηγή : pamebala.gr