Βριλήσσια-Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα Διαλογή στην Πηγή και Κομποστοποίηση: ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

2017-06-26 12:14

Ο Δήμος Βριλησσίων σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα // Διαλογή στην Πηγή και Κομποστοποίηση: ΤΟ ΚΑΛΟ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (Π. Μπακογιάννη & Πλαταιών, Βριλήσσια).

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης «ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ» του Πιλοτικού Προγράμματος Κομποστοποίησης Διαλογή στην Πηγή που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και αφορά στην εγκατάσταση και αξιοποίηση του δικτύου καφέ κάδων χωριστής συλλογής των οικιακών οργανικών αποβλήτων ( www.fisikolipasma.gr ).

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής (υποχρεωτική) εδώ ή με τηλεφώνημα καλώντας την κυρία Μιχελή στο 2106772129.

Δείτε το πρόγαμμα της ημερίδας εδώ.

 

Για τη διευκόλυνση μετάβασης των συμμετεχόντων στο χώρο διεξαγωγής της ημερίδας, το Δημοτικό Λεωφορείο θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω δρομολόγια: 10:00 από Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και 12:30 και 14:30 προς Δουκίσσης Πλακεντίας.

 

Πληροφορίες: κα. Γεωργία Μιχελή (Τ: +2106772129 | info@fisikolipasma.gr)

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.