Βριλήσσια-Παιδική θεατρική παράσταση Ο Ευτιχισμένος Πρίγκηπας Σάββατο 26 Νοεμβρίου

2016-11-18 12:53

«Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας»

Σάββατο  26  Νoεμβρίου  2016

Αίθουσα  Μουσων  Πνευμ. Κέντρου Δ. Βριλησσίων                             κισσάβου  11, Βριλήσσια

-Ώρες έναρξης :1η παράσταση ώρα17:00 &                     

                         2η παράσταση ώρα 19:00
 

Λίγα λόγια για το έργο…

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει , το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ , «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» σε μια ολοκαίνουρια διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόης Εΰείδη. 
Ένας πρίγκιπας και ένα χελιδόνι. Ο πρίγκιπας στέκεται σε ένα βάθρο σε μια πλατεία και όλοι τον καμαρώνουν γιατί είναι σκεπασμένος με χρυσό και πολύτιμους λίθους. Είναι ο «ευτυχισμένος πρίγκιπας» λένε όλοι, αλλά είναι πράγματι έτσι; Πόσο μπορεί να συνδεθεί ένα χρυσό άγαλμα με ένα χελιδόνι που ετοιμάζεται να πετάξει στην Αίγυπτο για να ξεχειμωνιάσει; Τι μπορεί να συνδυάσει δύο τελείως ανόμοια πλάσματα; Τι ρόλο παίζει ο περίγυρος μια απελπισμένης, φτωχής και δίχως όνειρα πόλης; Το παραμύθι αυτό είναι ένα ύμνος στη ζωή, στη φιλία και στη φιλανθρωπία.. Άλλωστε «το να ζεις είναι το πιο σπάνιο πράγμα στον κόσμο.. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά υπάρχουν», όπως είπε ο Oscar Wilde                                          Διασκευή-Σκηνοθεσία : Τζόης Εΰείδη
Μουσική : Μαρία Ρεμπούτσικα
Κουστούμια:Ελένη Ψύρρα
Σηνικά: Χρήστος Καπνίσης
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Τριπόδης Χρήστος 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ : Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ειρήνη Ψυχράμη, Μαρία Θωμά, Μαρία Καρακίτσου και ο Παναγιώτης Καρμάτης. 

-Γενική είσοδος 6 ευρώ.
-Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων-Προπώληση εισιτηρίων 
 Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Μπακογιάννη και Πλαταιών

 Βριλήσσια.

-Ώρες 09:00-15:00.