Βριλήσσια ανόδου!

2018-01-08 11:06
Βριλήσσια ανόδου!

Η αρμάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το 2017!

από Κωνσταντίνος Ράπτης

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τα Βριλήσσια ώστε να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Αρμενικής και έτσι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2018 πιάνοντας μάλιστα στη 2η θέση του ομίλου τον Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος παίζει την Κυριακή. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη η οποία έδειξε αρκετά βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Βριλήσσια μπήκαν αποφασισμένα για να πετύχουν το γκολ της νίκης, κάτι που τελικά κατάφεραν. Από την άλλη, η Αρμενική αμύνθηκε καλά στο ματς, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα επιθετικά. Στη συνέχεια το παιχνίδι σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση και δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα.

Γκολ: 73’ Δημητρέλλος (μετά από πολύ ωραία ενέργεια και αριστερό  διαγώνιο σουτ)

Αποβολές: 87’ Τσιούνας - 87’ Δεληγιάννης

Διαιτητές: Τσάφος, Νιώτη, Αραβίδης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Τζέναρης (51’ Καγιώρης), Μακρυπίδης, Ζυμπίδης, Γκίζης (79’ Παπουτσής), Κοντός, Πουλάκης (90’ Γκούτρας), Δημητρέλλος, Κυρκιλής, Τσιούνας, Καλογήρου

ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Γκίκας): Κουτρούμπας, Νούλας (83’ Παγιαβλάς), Κουγιουμτζιάν, Κοντιζάς, Κουτής, Κουκουνασούλης, Mουχαμέτι, Τομαράς (69’ Ράμα), Δεληγιάννης, Σταμάτης, Δημάκης (77’ Παναγόπουλος)

 

 

πηγή : pamebala.gr