Τυφώνας στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Χαλανδρίου, 5-1 εκτός τον Νεοπεντελικό

2017-02-06 08:54

Τυφώνας στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Χαλανδρίου, 5-1 εκτός τον Νεοπεντελικό

Τρία γκολ ο Γαλανόπουλος!!!
 

 

Κάνοντας τρομερή εμφάνιση στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας Χαλανδρίου διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας τον Νεοπεντελικό και τουλάχιστον προσωρινά πέρασε στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της, προηγούμενη στο πρώτο μέρος με 4-0, ενώ οι γηπεδούχοι για μία ακόμη φορά έκασναν κακή εμφάνιση και πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Μόλις στο 4' ο Γαλανόπουλος έκανε το 0-1, ενώ στο 14' ο Κανδεράκης πέτυχε το 0-2. Στο 33' ο Γαλανόπουλος με πέναλτι και στο 36' ο Κανδεράκης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-4 ζευγαρώνοντας αμφότεροι τα προσωπικά τους γκολ.  Στο 52' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 με τον Κωνσταντίνου, ενώ στο 66' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι, με τον Γαλανόπουλο να ευστοχεί και να κάνει το τελικό 1-5 κάνοντας χατ-τρικ. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δέκος γιατί σύμφωνα με το φ.α. εξύβρισε τον διαιτητή.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Παρασκευόπουλος, Μπουλούκος (61' Σκούταρης), Δέκος, Τριανταφύλλου, Κάππος, Γαγάκας, Σγαντσός, Κωνσταντίνου (71' Μαρουλίδης), Τσώνης (71' Αντωνόπουλος), Σαγματόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Σύρακας, Βλάχος, Βλογιανίτης (66' Αρτσάνος), Λυμπερόπουλος (58' Ψάλλας), Κούκος Β., Αγκόλι, Μήτρου, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Κανδεράκης, Γογγολίδης (74' Αντωνόπουλος).

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

 

 

πηγή : www.topiko24.gr