Τρέχουμε για την Άσπα-Στις 12 Νοεμβρίου η Άσπα θα μας περιμένει στον τερματισμό

2017-09-28 15:55

Και όμως πέρασαν 4 χρόνια....Απο τότε που συνέβη,ακόμη ενα τραγικό περιστατικό στην χώρα μας,με θύμα μια παιδική ψυχή,ηλικίας τότε μόλις 17 χρονών!Όλα ξεκίνησαν,οταν δέχτηκε πυροβολισμούς απο τον ίδιο της τον πατέρα,για να εκδικηθεί την εν διαστάση συζυγό του,ο οποίος εν συνεχεία με το ίδιο όπλο,έβαλε τέλος στην ζωή του!!!Απο τότε η Άσπα μας,έμεινε 43 ολόκληρους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της,αλλα και ολη την αγάπη και την τεράστια αγκάλια του απλού κόσμου.Και λέγοντας ‘’Απλου Κόσμου’’εννοούμε τους πάντες,εκτός απο το ίδιο μας το κράτος,το οποίο όφειλε και οφείλει να ειναι δίπλα στην εκάστοτε οικογένεια που βιώνει τέτοιου είδους περιστατικά(και δυστυχώς στην χώρα μας είναι πάρα πολλά)!Παρόλα αυτα,φρόντισαν να της βγάλουν μια μικρή αναπηρική σύνταξη της τάξεως των 750 ευρώ,οταν η Άσπα μας για να μπορέσει να κρατηθεί στην ζωή,το κόστος των φαρμάκων και της διαμονής της στο κέντρο αποκατάστασης ξεπερνούσε τα 5000 ευρώ μηνιαίως !
Με την βοήθεια της Κυρίας Ζήνας Κουτσελίνη μέσα απο την εκπομπή της,αλλά και με το τραγούδι του Ματθαίου Γιαννούλη που έγραψε για την Άσπα μας το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο,η μητέρα στης Ασπασίας κατάφερε να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στο δικό της καθημερινό αγώνα που δίνει για να κρατήθει στην ζωή,το μονακριβό κορίτσι της.Η Αγάπη του κόσμου,ήταν αυτή που καθημερινά της έδινε το κουράγιο να συνεχίζει και να ελπίζει ,οτι θα έρθει η μέρα και ή στιγμή,που θα δεί και πάλι το χαμόγελο να φωτίζεται στο όμορφο πρόσωπο της δικής μας ‘Ασπας’ ή όπως πλέον όλοι αποκαλούμε στην ‘’Άσπα της Ελλάδος μας’
’Ολα αυτά τα χρόνια,δεν ηταν λίγοι αυτοί που θέλησαν μέσα απο το δικό τους υστέρημα,να καταθέτουν στον τραπεζικό λογαριασμό της,έστω ενα τυπικό πόσο για να μπορεί να κρατηθεί στην ζωή το κορίτσι μας και αυτό είναι και το πιο συγκινητικό,όλης της ιστόριας.Ότι ακόμα και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που μπορεί να μην είχαν να πάρουν ούτε τα ίδια τους τα φάρμακα,ηταν και είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν ότι μπορούν,σε αντίθεση με το κράτος.Διότι όπως και να το κάνουμε η Άσπα μας συνεχίζει να ζεί,με δύο σφαίρες μέσα της,δεν μιλά,δεν κινείται,δεν μπορεί ούτε να πει αν πονά,έχει αναπνευστικό πρόβλημα και κάνει άτυπες επιληπτικές κρίσεις.
Και κάπου εδώ ξεκινάει η δράση "Τρέχουμε για την Άσπα" μέσα από την πλατφόρμα Umbali.org με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την Άσπα.
Ποια ειναι αυτη η δραση?
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα τρέξουμε στον Μαραθώνιο της Αθήνας*, για την Άσπα. Γίνε μέλος στην δράση στο παρακάτω σύνδεσμο
https://el.umbali.org/challenge/trexoume-gia- thn-aspa
και τρέξε μαζί μας την κλασική διαδρομή ή οποιαδήποτε άλλη διαδρομή επιθυμείς και δώρισε τα χιλιόμετρα σου στην Άσπα.
Κάθε μέλος της δράσης αποκτά την προσωπική του σελίδα και αναλαμβάνει να την προωθήσει στα κοινωνικά δίκτυο με σκοπό την αναζήτηση υποστηρικτών / δωρεών της προσπάθειας του.
Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε τα απαιτούμενα χρήματα για την αγορά ενός ειδικού αυτοκινήτου που θα επιτρέπει το αμαξίδιο της Άσπας να εισέρχεται ολόκληρο μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του συνοδηγού.
Εδώ επίσης να σημειωθεί, πως σε άλλα κράτη που η αναπηρία όπως και της Άσπας μας,έχει αναγνωριστεί στο 100%,το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρέχεται δωρεάν από το κράτος.
Το Umbali.org και η δράση "Τρέχουμε για την Άσπα" δεν συνδέονται με τις εγγραφές στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό. Η συμμετοχή στην δράση "Τρέχουμε για την Άσπα" δεν συμπεριλαμβάνει εγγραφή και συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Αθήνας ή σε κάποια άλλη διαδρομή. Τα μέλη της δράσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την εγγραφή και αγορά συμμετοχής στον Μαραθώνιο της Αθήνας ή σε κάποια άλλη διαδρομή.
Πως μπορώ να βοηθήσω;
Γίνε μέλος στην δράση μπαίνοντας στο-
https://el.umbali.org/challenge/trexoume-gia-thn-aspa
και τρέξε μαζί μας στον Μαραθώνιο της Αθήνας ή σε κάποια από τις διαδρομές.  Αυτόματα θα αποκτήσεις την "προσωπική" σου σελίδα στην δράση που δημιουργήσαμε και χρησιμοποιήσε την για να βρεις σπόνσορες για τα χιλιόμετρα που θα διανύσεις για την Άσπα.
Κάνε μια online δωρεά ή γίνε σπόνσορας σε κάποιο μέλος της πρόκλησης που θα τρέξει για την Άσπα (όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν πηγαίνουν απευθείας στον ειδικό λογαριασμό για την Άσπα - μειον τα διαχειριστικά έξοδα)
Προωθήσε την δράση στους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα. Βοήθησε το μήνυμα να φτάσει σε περισσότερους αποδέκτες.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5608-071610-213
IBAN: GR72 0172 6080 0056 0807 1610 213
BIC:PIRBGRAA
Όνομα κατόχου: Μπόγρη Ασπασία
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5500-020225-972
IBAN : GR6301725000005500020225972
BIC : PIRBGRAA
Όνομα κατόχου: Σπυριδούλα Φατούρου του Νικολάου και Καλλιόπης Φατούρου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό Event
https://www.facebook.com/events/155448015013398
αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook
https://www.facebook.com/umbalifundraising/
Στις 12 Νοεμβρίου η Άσπα θα μας περιμένει στον τερματισμό.
Θα είμαστε όλοι εκεί!