Το τούμπαρε η Κηπούπολη, 2-1 τα μαχητικά Μελίσσια

2018-01-15 13:07

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και με ανατροπή στο σκορ, η Κηπούπολη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μελισσίων με 2-1 στο φινάλε. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και κυκλοφορούσαν την μπάλα λίγο καλύτερα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν άμεσα. Η πρώτη καλή φάση ήταν και γκολ και συγκεκριμένα στο 25' όταν ο Κυριακόπουλος σέντραρε από τα αριστερά και με ωραία κεφαλιά ο μόνιμος σκόρερ των φιλοξενούμενων το τελευταίο διάστημα Ζαννίκος έκανε το 0-1. Τα Μελίσσια απείλησαν ξανά για το 0-2 όταν στο 37' ο Φακής έβγαλε από αντεπίθεση τον Ζαννίκο τετ α τετ, όμως ο Αγγελόπουλος είπε "όχι" στην τεράστια ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έπρεπε να αντιδράσουν και προσπάθησαν αρκετά και πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 53' ο Κωνσταντινίδης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Όσο περνούσε η ώρα, η Κηπούπολη πίεζε και προσπαθούσε για την ισοφάριση. Η στιγμή αυτή ήρθε στο 78' όταν ο Βαφειάδης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο απερχόμενος Μωραϊτης από κοντά με το πόδι ισοφάρισε σε 1-1, οχτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Στο 85' ολοκληρώθηκε η ολική ανατροπή όταν ο Τζαμαλής βρέθηκε μέσα στην περιοχή, γύρισε το σώμα του και με χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί και κίτρινη κάρτα στον σκόρερ που έβγαλε την φανέλα του, πάνω στην ένταση της στιγμής. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής άποψης.

Άψογος στα καθήκοντα του ο παρατηρητής κύριος Πασαλούκος Ιωάννης.

Κηπούπολη : Αγγελόπουλος (70' Παπαχρηστόπουλος), Κούρτης (30' Κωνσταντινίδης), Πολυζωγόπουλος, Λαππάς Ε., Βαφειάδης, Λάππας Κ., Τζακιάλης, Λίτσας, Μαρτέκας, Λαγός (70' Λαγός), Ατματσίδης (55' Βλάσσης)

Μελίσσια : Παπάζογλου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος (52' Παπαχρήστος), Στέλλας, Τσουκαλάς, Φακής, Τούντας, Ζαννίκος, Παπάζογλου (72' Περισοράτης), Καραπαναγιώτης

 

 

πηγή : www.abola.gr