Το Ιταλικό συγκρότημα Stolen Apple παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ Wagon Songs

2020-04-07 14:46

https://f4.bcbits.com/img/a3840975383_10.jpg

https://3.bp.blogspot.com/-jKFHMe4Agus/Xn9hQz1D95I/AAAAAAABB8Q/EXHXZRRmzcUnbwW4sKcD8Uj33dvPtq9ugCLcBGAsYHQ/s1600/stolen_apple.jpg

Οι Stolen Apple δημιουργήθηκαν στη Φλωρεντία της Ιταλίας το 2008 από τις στάχτες του συγκροτήματος Nest, οι οποίοι πριν διαλυθούν κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ ένα με την Urtovox / Audioglobe ("Drifting" 2001) και ένα με την Zahr Records / Blackcandy - Audioglobe, "Isnt' it?"2007). Από τον αρχικό πυρήνα, παραμένουν δύο ιδρυτικά μέλη, ο Riccardo Dugini (φωνητικά, κιθάρα) και ο Luca Petrarchi (κιθάρα). για να συμπήρώσει το συγκρότημα ο Massimiliano Zatini (μπάσο), έχει ήδη ενταχθεί στην Nest ως κρουστά σε μερικά ακουστικά experiments και ο Alessandro Pagani (ντράμερ των Subterraneans και ένα από τα μυαλά των Valvola / Shado Records) που ήδη υπάρχει στη σύνθεση για μια περίοδο στα μέσα της δεκαετίας του '90 όταν η μπάντα ονομάστηκε Malastrana.

Για σχεδόν δώδεκα χρόνια, οι Stolen Apple έχουν δημιουργήσει το δικό τους μουσικό στυλ. Μαζί, το κουαρτέτο αντλεί έμπνευση από πολλές μορφές μουσικής: "Από το psychedelic rock στο post punk. από το folk μέχρι το indie rock. από κοσμικό και μετα-ατομικό ροκ σε νέο κύμα. από την country στην ιταλική ντίσκο. Αυτός ο συνεχώς μεταβαλλόμενος συνδυασμός μουσικής μπορεί να βρεθεί στα άλμπουμ τους με τίτλο «When We Rise (2015) και Trenches (2016). Μόλις πρόσφατα, η μπάντα πρόσθεσε ένα άλμπουμ σε αυτή τη δισκογραφία. Η νέα κυκλοφορία του 2020 από τους Stolen Apple έχει τον τίτλο Wagon Songs.

Το Wagon Songs από τους Stolen Apple βρίσκουν την ιταλική μπάντα να δημιουργεί πολύ ισχυρό Rock and Roll μέσα από τα εννέα κομμάτια του άλμπουμ. Και με τις διάφορες επιρροές, στυλ και μουσικά στοιχεία που η μπάντα αντλεί και περιλαμβάνει στη μουσική της, αυτό το άλμπουμ είναι για όλους όσους απολαμβάνουν το Rock and Roll από οποιαδήποτε εποχή από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.

Το "WAGON SONGS", πέρα από ένα ακόμα ταξίδι στην ευαισθητοποίηση, αντιπροσωπεύει επίσης έναν τεχνικό και υπόγειο κόσμο, τον οποίο πολλοί δεν αναγνωρίζουν πλέον, αγκιστρωμένοι στις μικρές καθημερινές απελπισίες τους, εθισμένοι και συγκλονισμένοι από τη στρωματοποίηση των σκέψεων.

 

Η λίστα των τραγουδιών

SUICIDE

RENEGADE SUN (BREXIT)

IT'S UP YOUR MIND

MASTURBATION

OUT OF FASHION

A LOOKING BEHIND KID

TATTOO

PASSION

EASIER

Μπορείτε να τους βρείτε και εδώ :

www.facebook.com/Stolen.Apple.Band
https://stolenapple.bandcamp.com
https://soundcloud.com/stolen-apple
https://www.youtube.com/c/stolenapple
https://www.instagram.com/stolenappleband
@band_stolen