Συμμετοχή του Δημάρχου Πεντέλης σε Ημερίδα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

2017-02-13 15:06

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην Ημερίδα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με θέμα «Χρειάζεται η Ελλάδα Νέο Σύνταγμα» που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν.Ιωνίας και επεσήμανε κατά την τοποθέτησή του σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, πως εκτιμά ως πρωτεύον την εφαρμογή του. Όσον αφορά το εκλογικό σύστημα, αυτοσκοπός δεν είναι η αλλαγή του, αυτοσκοπός είναι να διαμορφωθεί ένα εκλογικό σύστημα που αφενός να είναι αναλογικό με την ψήφο του πολίτη, αφετέρου να εξασφαλίζει τη διακυβέρνηση των κοινωνιών από τις εξουσίες που εκλέγουν.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι απαιτείται η εκ βαθέων ανανέωση του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος με άφθαρτες, ικανές και αξιόλογες προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να προκύψουν και μέσα από τη συσπείρωση των υγειών μικρών κοινωνικών κομμάτων.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.