Sunrise Zone - Andy Barker (808 State) | Sat 12 Nov

2016-11-08 17:04

•Μετά από τα επιτυχημένα Sunrise reunions των 3 τελευταίων χρόνων και την απεριόριστη αγάπη και παρότρυνση από τους παλιούς αλλά και νέους φίλους το team του Sunrise Zone επιστρέφει δυναμικά με μια σειρά από events στο club Steam.

Το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης, η underground αισθητική, δεκάδες κορυφαίοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, state of the art lights & laser system και η σφραγίδα του Sunrise Zone υπόσχονται βραδιές βγαλμένες από το ένδοξο παρελθόν σε όλους τους clubbers της πόλης.

Special guest ο Andy Barker των θρυλικών 808 State με μεγάλη δισκογραφία, συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Bjork, Ian McCulloch, Bernard Sumner, New Order και τεράστια hit την δεκαετία του 1990 όπως Pacific State, In Yer Face, Cubic παρουσιάζοντας ένα dj set με καινούριες αλλά και old school επιλογές .

Μαζί του οι Mr Dennis, Pascal, Dj Thanos

Sunrise Zone - The Future is Now Line up:

Special guest - acid house pioneer Andy Barker (808 State, UK)

Mr Dennis – Pascal – Dj Thanos

  • Features:
    • Early classics zone 10:00 – 01:00 strictly Sunrise Zone classics

Fresh juices – Special coctails – Energy drinks – ticket discounts for members

  • Memberships, merchandise (t shirts, hats), video projections, record’s market
  • Sunrise radio zone coming soon featuring new & old school sets

Sunrise Zone

Τo Sunrise ξεκίνησε ως mobile party μια Κυριακή στις αρχές Φεβρουαρίου του 1991 στο club Faz στην πλατεία Μαβίλη.

Στις αρχές του 1992 δημιούργησε το δικό του φυσικό χώρο, το club Άλσος στο Πεδίο Άρεως. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κλαμπ της εποχής που διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου από το Sunrise με την δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα , τριών διαφορετικών stage, στα πρότυπα των αντίστοιχων κλαμπ του Λονδίνου. Έκτοτε εδραίωσε στην Αθήνα την Dance σκηνή, φιλοξενώντας για επτά συνεχόμενα χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο , όπως οι Prodigy, Sasha, Westbam, Laurent Garnier, Opus 3, Judge Jules, Kevin Saunderson, LTJ Bookem, Fabio & Grooverider, Westbam και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Το Sunrise διοργάνωνε και Dance events εκτός του Άλσους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως τα περίφημα πάρτι σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, όπου κάθε κατάστρωμα στου πλοίου ήταν και ένα αυτόνομο Dance Floor.με διαφορετικό DJ.

Ένα από τα μεγαλύτερα events του Sunrise Zone ήταν το open air party με του Prodigy - που ερχόντουσαν για δεύτερη φορά καλεσμένοι του Sunrise - στην πλαζ του Αλίμου.

Για μια τετραετία από το 1992 έως το 1996 το Sunrise είχε γίνει γνωστό και στο εξωτερικό, όπου πολλά ξένα σχετικά περιοδικά αναφερόντουσαν συχνά και ομιλούσαν για την εντυπωσιακή dance σκηνή της Αθήνας. Όλα τα αντίστοιχα ελληνικά περιοδικά είχαν κάθε εβδομάδα αναφορές και φωτογραφίες από το Sunrise στο Άλσος . Την περίοδο αυτή το Sunrise είχε αποκτήσει 2500 μέλη που κατείχαν ειδική κάρτα με προνόμια στην είσοδο και ήταν το δημοφιλέστερο event της χώρας. Από το 1997 και μετά άρχισε η παρακμή όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοια events φτάνοντας στο 1999 που ήταν και η τελευταία χρονιά του Άλσους και η παύση του Sunrise Ζone.

Εμείς επιστρέφουμε σήμερα, 17 χρόνια μετά πιστοί στο ραντεβού μας με το μέλλον και συνεχίζουμε σχεδιάζοντας πρωτοποριακά event με σεβασμό στη μουσική μας κουλτούρα.