ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων-Δελτίο Τύπου για τον αγώνα ΦΙΛΟΖΩΙΑ

2019-06-27 18:17

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, διεξήχθη στα Βριλήσσια ο 1ος Αγώνας Δρόμου της Φιλοζωικής Βριλησσίων, η «ΦΙΛΟΖΩΙΑ». Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο «ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων» με την αρωγή  του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων «ΑΙΟΛΟΣ» και περιλάμβανε απόσταση 5ΚΜ τροχάδην και βάδην και 10ΚΜ τροχάδην.  Οι διαδρομές έφεραν πιστοποίηση  AIMS και IAAF .

Η συμμετοχή  έφθασε τους τριακόσιους δρομείς. Απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους πρώτους δρομείς των δύο κατηγοριών. Η απονομή έγινε από την πρόεδρο του Σωματείου «ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων»  κυρία Οικονομίδου, τον Δήμαρχο  Βριλησσίων κύριο Μανιατογιάννη, τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αίολος»  κύριο Λορέντζο και την πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων κυρία Κυρίτση.

Η εκδήλωση έφερε την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων και την καθοδήγηση του ΣΕΓΑΣ. Ιατρική κάλυψη παρείχε το νοσοκομειακό και οι νοσηλευτές του ομίλου Metropolitan General και η καρδιολόγος κυρία  Μαλακού.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία ΝΑΝΟΥ που προσέφερε τα μπλουζάκια των αθλητών, την έντυπη διαφήμιση του αγώνα, τα ντόνατς και τις μπανάνες, η εταιρεία  BERCO που παρείχε την ηχητική κάλυψη, η εταιρεία Brallita  που προσέφερε αθλητική ενδυμασία στις δύο πρώτες αθλήτριες και  τον κ. Ασημακόπουλο για την προμήθεια  νερών.

Την περιγραφή του αγώνα στο μικρόφωνο προσέφερε ο Τάσσος Κολλίντζας.

Οι φυλάξεις των διασταυρώσεων έγιναν από εθελοντές.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να γίνει με ασφάλεια ο αγώνας ΦΙΛΟΖΩΙΑ, τον Δήμαρχο Βριλησσίων  κύριο Ξένο Μανιατογιάννη και  τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων κύριο Βρέττα.