Σεμινάριο/Εργαστήριο Συγγραφής Σεναρίου της Ε.Σ.Ε. με την υποστήριξη του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

2016-07-13 12:38

Με επιτυχία διεξήχθη το πρώτο σκέλος των σεμιναρίων συγγραφής κινηματογραφικού σεναρίου που οργάνωσε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για λογαριασμό του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του κ. Χρήστου Τεντόμα.

Στο πρώτο αυτό σκέλος που διήρκεσε δύο μέρες (18 ώρες) και δίδαξαν μερικοί από τους πλέον ικανούς και καταξιωμένους σεναριογράφους της Ε.Σ.Ε., όπως ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, η Ρένα Ρίγγα, ο Γιάννης Μαρούδας, ο Βασίλης Κεσίσογλου και ο Αλέξανδρος Κακαβάς τέθηκαν οι βάσεις ώστε να βοηθηθούν οι μετε΄χοντες να συγγράψουν ένα κινηματογραφικό σενάριο μικρού μήκους με το οποίο μπορούν, εάν φυσικά το επιθυμούν, να μετάσχουν τόσο στο διαγωνισμό σεναρίου μικρού μήκους που διοργανώνουν από κοινού η Ε.Σ.Ε. και ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α, όσο και στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Το δεύτερο σκέλος θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016 και πάλι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, οπότε θα επαναληφθεί και το σεμινάριο για όσους δεν πρόλαβαν να το παρακολουθήσουν την πρώτη φορά.