Σε ένα ματς με φινάλε θρίλερ Κένταυρος Βριλησσίων και Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμειναν στο 1-1

2017-03-20 09:48

Έτσι οι γηπεδούχοι και παρά το γεγονός πως έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 60’ (λόγω αποβολής του Μανίκα) στάθηκαν όρθιοι κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο και απέδειξαν ότι πράγματι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα των βορείων προαστίων με τους νεαρούς παίκτες του Θεοδωρίδη να χτίζουν χαρακτήρα αγώνα με τον αγώνα.

Και μάλιστα παραλίγο να φτάσουν και στη νίκη αφού βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 83’με τον Κουλιούρη!

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την απώλεια του Χαραυγιακού και ν’ αυξήσουν τη διαφορά από τη 2η θέση. Όσον αφορά τη απόδοσή τους, οι Χαϊδαριώτες ήταν καλύτεροι σε σχέση με το τελευταίο εκτός έδρας ματς με τον Μικρασιατικό, αφού είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και νωρίτερα, όμως, έπεσαν σε έναν εκπληκτικό Θεοδωρίδη! Έσωσαν το βαθμό ισοφαρίζοντας στο 88’ με τον Μπερτσιά.

Στα αξιοσημείωστα και η επιστροφή του νεαρού Δημητριάδη για τους γηπεδούχους στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό, όπου και για όσο αγωνίστηκε βοήθησε πολύ τακτικά και δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Καρατζίκας - Απτόσογλου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης (78’ Κουλιούρης), Γαληνάκης, Τούντας, Κολλιός, Κουτσουβέλης, Νίκας, Δημητριάδης (52’ Μπότσι), Δέτσης, Ένσι (63’ Θεοδωρίδης Α.), Μωραΐτης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Μπάκας Α. (56’ Θανόπουλος), Καλλιακούδας (80’ Παπαναστασίου), Κανελλόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Ρούπι (37’ λ. τρ. Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Αποστολόπουλος.

 

 

πηγή : pamebala.gr