«Σάμερ Χιτς»: Λίγα εισιτήρια μένουν για την best of παράσταση του Θωμά Ζάμπρα @ Lunar Space

2021-09-02 00:45

«ΣΑΜΕΡ ΧΙΤΣ»

ΛΙΓΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ BEST OF ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΖΑΜΠΡΑ

4 Σεπτεμβρίου @ Lunar Space

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει μετά τις διακοπές. Όχι ιδιαίτερα ξεαγχωμένος και με ξεφλουδισμένη πλάτη, αλλά τι να κάνεις. Επιστρέφει και χτυπάει με τα «Σάμερ Χιτς».


Μια παράσταση Stand up Comedy με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις του Θωμά Ζάμπρα («Είχα και στο χωριό μου», «Εγώ γέλασα»), με ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση ως τώρα, αλλά και με μια δόση από νέο υλικό.


Με άλλα λόγια, η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μία από τις παραστάσεις του; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Πού το είδες ρε stalker; Τέλος πάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα.


Το «Σαμερ Χιτς», μετά τα sold out που σημείωσε πριν το καλοκαίρι, επιστρέφει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Lunar Space, πίσω από το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Λίγα εισιτήρια μένουν ακόμη διαθέσιμα.

Σημείωση: Η είσοδος στο Lunar Space πραγματοποιείται από την οδό Πολυκράτους 6 (μέσω ιδιωτικού δρόμου). Για πληρέστερη εικόνα, συμβουλευτείτε τον σχετικό χάρτη.