Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντές εκπαιδευτικούς στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων

2017-07-21 18:30

Το Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού, λειτούργησε για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές των τριών τάξεων των Γυμνασίων της πόλης μας, με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.

 

Στηρίζεται αποκλειστικά στην υποδειγματική εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, διότι στις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, έχει γίνει απαραίτητος ο Εθελοντισμός για τη λειτουργία του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης.

 

Ενόψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, καλούμε εκπαιδευτικούς Μέσης

Εκπαίδευσης (φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, αγγλικών, γερμανικών, γαλλικών και ισπανικών) να πλαισιώσουν και πάλι για τέταρτη συνεχή χρονιά αυτή την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς.

 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο τηλέφωνο 2132050501  ή στο email: sxantzara@vrilissia.gr

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.