Πράσινη Αριστερά-Απλά, είναι ακατάλληλη για την θέση της

2020-11-11 18:26
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει;
Η κα. Κεραμέως, ταλαιπωρεί με τις αποφάσεις της εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
Το γράφουμε και το λέμε από τον Μάρτιο (τουλάχιστον).
 
Η ακαταλληλότητα της εν λόγω πολυδιαφημισμένης «υπουργού», είναι τόσο έκδηλη και προφανής που αδυνατούμε να μπούμε στην ουσία των θεμάτων.
 
Αντί η χώρα να εξετάζει τα ενδεχόμενα, βελτιστοποίησης της τηλε-εκπαίδευσης και μέσω αυτών να εισάγει νέους τρόπους και διαδικασίες που θα αναβαθμίσουν τους τρόπους εκπαίδευσης των παιδιών μας, ασχολούμαστε όλοι με τις πολιτικές εμμονές, τις υπουργικές ανασφάλειες και κυρίως με την άγνοια του αντικειμένου της εκπαίδευσης από την υπουργό.
 
Το «επιτελικό κράτος» διαρκώς αποτυγχάνει να βελτιώσει την ζωή των πολιτών.
Η ακαταλληλότητα των στελεχών που στερούνται βασικών γνώσεων, οργάνωσης, εκτελεστότητας και στρατηγικού σχεδιασμού είναι μία ουσιαστική αρνητική παράμετρος.
Η απουσία σχεδιασμού στην βάση των κοινωνικών συνθηκών και αναγκών, σε συνδυασμό με την διαιώνιση του πελατειακού/κομματικού κράτους που διαρκώς συγκαλύπτεται μέσω επικοινωνίας, δημιουργούν εκρηκτικό αποτέλεσμα.
 
Βεβαίως, οι ενεέργειες της κα. Κεραμέως είναι ενταγμένες στην αναποτελεσματική και αντικοινωνική κυβερνητική πολιτική συγκράτησης των κονδυλίων για όλα τα θέματα, όπως και αυτά της Εκπαίδευσης.
 
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προτείνει στην κα. Κεραμέως να παραιτηθεί αμέσως, πριν απαξιωθεί πολιτικά εντελώς και γελοιοποιηθεί περαιτέρω.
  
Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ