Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η διάσχιση Ρεματιάς Χαλανδρίου Πεντέλης

2017-05-23 18:26

Στο πλαίσιο της 3ης Εβδομάδας Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, την Κυριακή 21 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η διάσχιση Ρεματιάς Χαλανδρίου Πεντέλης με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βριλησσίων και της Φυσιολατρικής Κίνησης Βριλησσού καθώς και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθησαν ενημερώσεις για τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Βριλησσίων για το περιβάλλον και τα απορρίμματα - fisikolipasma.gr & Life-PAYT "Πληρώνω Όσο Πετάω" και διανεμήθηκε κομπόστ από τη χωριστή διαλογή των λαϊκών και των καφέ κάδων των Βριλησσίων.

Ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ‘Βριλησσό’, την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη Γ.Καραμέρο, τους περιβαλλοντικούς συλλόγους που συμμετείχαν και συνέβαλλαν στη δράση, τα καταστήματα ‘Σκλαβενίτης’, ‘Α.Β. Βασιλόπουλος’, ‘Γκέκας’ και ‘Φρουτεμπορική Ο Παραγωγός’ για την υποστήριξη της εκδήλωσης και φυσικά  όλους τους πεζοπόρους.

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.