Πεντέλη-Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας - Εθελοντισμού - Εργαζομένων και Αλληλεγγύης

2017-04-19 17:41

Σε εορταστικό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον Επίτιμο Πρόεδρο Εθελοντικού Κλιμακίου και Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Πασχαλινή Ημέρα Χορηγίας - Εθελοντισμού - Εργαζομένων και Αλληλεγγύης» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης τη Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες και τους εργαζομένους, ανταλλάσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και μοίρασαν οχτακόσια (800) δέματα με τρόφιμα.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς που αποτελούν τη δύναμη των δράσεων του Κλιμακίου (συνημμένος  πίνακας 1) και αναφέρθηκε στους Εθελοντές, την ψυχή του Κλιμακίου, οι οποίοι με τις κατευθύνσεις του Επίτιμου Προέδρου τους και την 24ωρη λειτουργία του Δ.Σ. του Εθελοντικού Κλιμακίου βρίσκονται δίπλα στον αγώνα του Πεντελιώτη τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια. Τόνισε δε, πως το Κλιμάκιο δέχεται χορηγίες μόνο σε τρόφιμα και είδη και ποτέ σε χρήματα εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια στη λειτουργία του και πως η εκτιμώμενη ετήσια Χορηγία ανέρχεται περίπου σε τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000,00 €) σε τρόφιμα και αφορούν κατά έτος στις δύο (2) μεγάλες εκδηλώσεις Αλληλεγγύης Εθελοντών & Εργαζομένων, για τα Χριστούγεννα την 23η Δεκεμβρίου και για το Πάσχα την Μ.Πέμπτη, στην καθημερινή στήριξη πενήντα (50) οικογενειών με είδη πρώτης ανάγκης και στο καθημερινό έτοιμο γεύμα στο σπίτι, όπως επίσης και στα είδη ιματισμού και οικιακού εξοπλισμού.

Επίσης ανακοίνωσε πως μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση εξασφαλίστηκε αξονικός τομογράφος για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και μέσω λοιπών χορηγιών στηρίζονται και τα Ελληνικά Σχολεία της Β.Ηπείρου με ηλεκτρονικό Εξοπλισμό και έπιπλα.

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους Δημότες στην Εκδήλωση για την Έναρξη της Αντιπυρικής Περιόδου 2017 την 25η  Απριλίου, ώρα 18:00 στην ίδια Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Πεντέλης (Δ/νση: Αλεξάνδρου Παναγούλη & Λ. Πεντέλης).

 

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.