Πεντέλη-Νέος αντιδήμαρχος στην Δ.Κ. Νέας Πεντέλης

2017-04-10 01:13

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της  Δημοτικής Κοινότητας Νέας  Πεντέλης  η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης από τον κο Γεώργιο Μουαμελετζή στον κο Ελευθέριο Κιτσούλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ευχαρίστησε τον παραδίδων Αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Μουαμελετζή για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία κατά το διάστημα που υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης και ευχήθηκε στον παραλαβόντα Αντιδήμαρχο κο Ελευθέριο Κιτσούλη υγεία και  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ακολούθησε χαιρετισμός του αποχωρούντα Αντιδημάρχου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κου Γεώργιου Μουαμελετζή ο οποίος και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πεντέλης  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις Αρχές και τις Αξίες της Διοίκησης.

Στη συνέχεια ο παραλαβών Αντιδήμαρχος κος Ελευθέριος Κιτσούλης, ευχαρίστησε επίσης το Δήμαρχο Πεντέλης  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.