Παραδόθηκε και πάλι προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο στη Δ.Κ. Ν. Πεντέλης

2016-08-27 01:16

Παραδόθηκε και πάλι στη χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο της  Ν. Πεντέλης μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση χθες Δευτέρα 22 Αυγούστου από τον εργολάβο στο Δήμο Πεντέλης του έργου Αντικατάστασης του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ.

Η αντικατάσταση του δαπέδου έγινε μετά από ενέργειες του Δήμου Πεντέλης και με κονδύλια που η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε.

Σύντομα και με τις οδηγίες του Δήμου θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του δαπέδου που αποξηλώθηκε από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης στο δάπεδο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Λυκείου Μελισσίων, με την ολοκλήρωση του έργου αυτού που αναμένεται στο μήνα Σεπτέμβριο ο Δήμος μας θα διαθέτει  τέσσερις (4) σύγχρονους Κλειστούς  Χώρους Άθλησης και Αγώνων, δύο (2) στην Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, ένα (1) στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης και ένα (1) στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.

Με πλήρη και συνεχή έλεγχο και συντονισμό  του Δήμου πιστεύουμε ότι θα έχουμε  την σωστή αξιοποίηση των χώρων αυτών από τους Αθλητικούς Συλλόγους που έχουν αναλάβει την προώθηση των αθλημάτων  τους  στους χώρους αυτούς.

Ο συντονισμός και ό έλεγχος του Δήμου θα είναι συνεχής για τη σωστή αξιοποίηση των κλειστών χώρων γύμνασης του Δήμου.