«Όρθια» τα Μελίσσια στη Πετρούπολη!

2018-10-15 11:24
 
Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  παρά το 1-1 στο τελικό σκορ, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, με τα «ιπποτικά» Μελισσια να αποσπούν ένα πολύτιμο βαθμό από αυτό το παιχνίδι, αφού από το 30’ λεπτό αγωνίζονταν με  10 παίκτες...

 

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-1

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά, όταν στο 4’ ο Τσιριγωτης ανέτρεψε τον Μπιτζα και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για τον Αιμο Πετρ/λης. Εκτελεστής, ήταν ο ίδιος παίκτης, μα ο Thanasi απέκρουσε.

Πολύ γρήγορα τα Μελίσσια αυτή τη φορά, ήρθαν στο γκολ με τον Ζαννικο στο 7΄, όταν σε φάουλ έξω απο την περιοχή με τον Φακη εκτελεστή, έφεραν τη μπάλα μεσα στα καρε του Συριγου με τον τελευταίο να αποκρούει προσωρινα με γροθιές... και το «ριμπαουντ» να το πιάνει ο Ζαννικος, όπου και έκανε το 0-1!

Στο 30’ είχαμε την επίμαχη φάση.

Ο Βγενης βρεθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ και με τράβηγμα του Κυριακοπουλου, ο διαιτητης έδειξε την άσπρη βούλα. Πέναλτι για τον Αιμο Πετρ/λης με απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβολή στον Κυριακοπουλο, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων..  που έμειναν με 10 παίκτες.

Για δεύτερη φορά ο Μπιτζας ανέλαβε να εκτελέσει απο τα 11 μέτρα, όπου και σκόραρε.

Ισοφάριση για τον Αιμο Πετρούπολης με  1-1, στο 30’.

Το σκορ αυτό παρέμεινε και μέχρι το τέλος αφού το δεύτερο ημίχρονο βρήκε «μοιρασμένο» το παιχνίδι των δυο ομάδων από πλευράς ευκαιριών που δεν ήταν και λίγες.

Τα Μελισσια κατάφεραν έστω και με 10 παίκτες να πάρουν ένα δύσκολο βαθμό μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως αποδείκτηκε, που μπορεί του φανεί πολύτιμος στη συνέχεια.

 

Διαιτητές: Χαλδαιος Ι., Κοντοπανος Ε., Γλαρος Δ.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ: Συριγος, Ασφης, Ντουλας, Γιαννουλης, Ρουμπεν, Ταμπακης, Μπιτζας, Δαρδαμανης, Βγενης (52’ Παπαδοπουλος, 79’ Ντανα), Πουμπουριδης (71’ Αντωνοπουλος), Καβαλαρης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Thanasi, Καραπαναγιωτης (18’ Πολυδωροπουλος), Κυριακοπουλος, Πασσαρης, Τσιριγωτης, Φακης Δ., Μπεκατωρος (75΄Λιβανος), Πουλακης, Ζαννικος (46’ Ντεντοπουλος), Φακης Ι. (84΄Τουντας), Παπαχρηστος.

 

 

πηγή : www.abola.gr