"ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!" Ποδοσφαιρική συνάντηση το Σάββατο 29/10 στις 13.45 στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια

2016-10-25 09:04

Σας προσκαλούμε στην ποδοσφαιρική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/10 μεταξύ των ομάδων των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ & ΣΤΡΟΦΗ», της ομάδας αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ» και της ομάδας δημοσιογράφων – ηθοποιών  στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια.

Ώρα έναρξης: 13.45

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!"
Με κεντρική σκέψη το "Όλοι για έναν και ένας για όλους", θα βρεθούμε ξανά στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια και θα επιβεβαιώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες παλεύουμε. Και αυτή η συνάντηση είναι ήδη μια νίκη ενάντια στην απομόνωση, την αποξένωση, την εγκατάλειψη.

Στην πράξη λοιπόν, είπαν ναι και σε αυτή τη συνάντηση οι Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ "Στροφή" και "Διάβαση", η ομάδα των αστέγων με την "Σχεδία" και μια μεικτή ομάδα δημοσιογράφων-ηθοποιών από το Πρωτάθλημα Τύπου, το οποίο συμπλήρωσε ήδη 33 χρόνια πορείας.

Η συνάντηση δεν θα γινόταν αν ο Δήμος Φυλής-Λιοσίων δεν παραχωρούσε το γήπεδο του Ακράτητου το Σάββατο το απόγευμα, στις 29 Οκτωβρίου.

Την έναρξη του τουρνουά, το οποίο διεξάγεται με πρωτοβουλία της ομάδας της NOVA, θα κάνει η ομάδα των Παλαίμαχων και νεώτερων του Ακράτητου με τη "Διάβαση" στις 13.45 και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη, οι οποίοι απαντούν πάντα ναι πριν διατυπώσουμε καν το "αίτημα-σκέψη".
Στη συνάντηση είναι καλεσμένοι όλοι όσοι θέλουν και μπορούν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
(Συντονιστής, εξ ονόματος πολλών)