ΟΚΠΑ δήμου Βριλησσίων-Κάλεσμα για συλλογή καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίου ειδικής αγωγής

2017-08-03 02:28

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, πριν 2μιση χρόνια ξεκίνησε καμπάνια συγκέντρωσης καπακιών με διπλό στόχο: την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης τους και την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων που προκύπτει από την ανακύκλωση τους.

 

Σε αυτή τη δράση με την τεράστια απήχηση μέχρι σήμερα συμμετέχουν κάτοικοι, σχολεία, σύλλογοι, ιδιώτες, φορείς κ.α. Το δυνατό κίνητρο, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση όλων των Βριλησσιωτών, έγινε αιτία να αποκτηθούν 4 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία ήδη έχουν προσφερθεί σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη.

 

Αυτό το διάστημα ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αληλεγγύης δέχτηκε αίτημα βοήθειας, από το Σύλλογο τριτέκνων – πολυτέκνων «Άγιος Νεκτάριος» στην προσπάθεια που καταβάλει να συγκεντρώσει καπάκια για την απόκτηση αμαξιδίου ειδικού τύπου αγωγής για ένα 10χρονο αγοράκι στην Αρτέμιδα.

 

Το αμαξίδιο κοστίζει περίπου 2.000ευρώ και για την αγορά του θα πρέπει να μαζευτούν περίπου 20 τόνοι από καπάκια.

 

Σας καλούμε όλους να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε σύντομα αυτό το παιδάκι να μπορεί να έχει το ειδικό αμαξίδιο του.

Καθημερινά, μπορείτε να φέρνετε τις σακούλες με τα καπάκια σας στον ΟΚΠΑΔΒ , Λ.Πεντέλης 62.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας. Ξέρουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.