Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ καλεσμένος της ρ/φ εκπομπής ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 06/11 στις 3μμ στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

2016-11-03 16:11

Κυριακή 06 Νοεμβρίου  2016, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ - Ο Ευπατρίδης του Αθλητισμού!

Πρότυπο αθλητή και ανθρώπου που παλεύει και αγωνίζεται για τις αξίες, επιμένει, υπομένει και παλεύει μέχρις εσχάτων για τον στόχο του.

Ένα ίνδαλμα, ένα είδωλο σε μια εποχή που όλοι και όλα τείνουν στην εύκολη, άκοπη, γρήγορη επιτυχία.

Σπύρος Γιαννιώτης ένας πρωταθλητής που από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να δίνει τις δικές του μικρές και μεγάλες μάχες στο σχολείο και στον αθλητισμό.

Η Ομάδα Ραδιοφώνου των παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ θα σκιαγραφήσει το πορτραίτο ενός πρωταθλητή-αγωνιστή που ξεπέρασε τον εαυτό του γιατί πίστεψε στις δυνάμεις του και πάλεψε πολύ για να φτάσει ψηλά από πολύ μικρή ηλικία.

Και εδώ βρίσκεται και ο παραλληλισμός της πορείας του με τον αγώνα των παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ που θα ξεδιπλωθεί στην ωριαία συνάντηση που θα έχουν με τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας να γνωρίσουμε από κοντά τον σπουδαίο πρωταθλητή που μας έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μαθήματα ευγένειας και ήθους.

Γιατί ο Σπύρος Γιαννιώτης ενσαρκώνει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι γυρίζοντάς μας πίσω στις πηγές του αγνού αθλητικού ιδεώδους των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μια σπάνια εκπομπή που θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία!

Μην τη χάσετε !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi