Ο Οικονομόπουλος ξόρκισε το κακό, ο Απόλλων Χαλ. 3-1 στα Βριλήσσια

2018-04-17 17:23

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλων Χαλανδρίου στα Βριλήσσια με 1-3 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Μία νίκη που άπαντες στην ομάδα του Χαλανδρίου πανηγύρισαν έξαλλα στο τέλος του αγώνα, ενώ οι παίκτες την αφιέρωσαν στον προπονητή τους Χρήστο Βλάχο που χθες είχε γενέθλια.

Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ για τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου, καθώς όλα έδειχναν ότι πήγαινε να «στραβώσει» για τρίτη φορά. Όμως ο Οικονομόπουλος με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά «ξόρκισε» το κακό και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.
Τα Βριλήσσια έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι. Παρατάχθηκαν αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο μέχρι ότου δέχθηκαν το γκολ. Πίεσαν στο δεύτερο για να ισοφαρίσουν, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
Ουσιαστικά ήταν ένα κλειστό ματς με λίγες σημαντικές ευκαιρίες με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και να κυνηγάει το γκολ, με τα Βριλήσσια να τους περιμένει στην άμυνα.
Στην πρώτη σημαντική φάση ο Οικονομόπουλος στο 31’ επιχείρησε γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Παπουτσή που με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και μόλις στο 50΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με λόμπα του Πουλάκη (1-1). Οι φιλοξενούμενοι στην αρχή σοκαρίστηκαν από το γρήγορο γκολ και για 15’ τα Βριλήσσια έλεγχαν το ματς χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση. Αντί των γηπεδούχων, ο Απόλλων χάνει την μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι που είχε στο 71’ με τον Σταμάτη. Τον γόρδιο δεσμό τελικά έλυσε ο Οικονομόπουλος στο 85’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 95’ και ενώ τα Βριλήσσια πίεζαν για την ισοφάριση, ο Οικονομόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε για τρίτη φορά τον Χατζάκη που βρισκόταν μακριά από ην εστία του και έγραψε το τελικό 3-1.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): Χατζάκης, Σαχινίδης (46’ Πουλάκης), Δημητρέλος, Τσιούμας, Ζυμπίδης, Μακρυπίδης (83’ Γκίζης), Κατσιμίχας (65’ Τζεμαρής), Καλογήρου, Καγιώργης, Κυρκιλής, Γκρέκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (ΧΡ. ΒΛΑΧΟΣ): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (88’ Κούκος), Ψύλλας, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης (76’ Συγγρός), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος, Μήτρου (76’ Μπαλαχτσής), Παπουτσής (82’ Αλεξανδράκης).

πηγή : nfstudiosports.gr