Ο Νεοπεντελικός είναι εδώ...3-1 εκτός τον Κολωνό

2017-01-10 12:10
Δυο γκολ ο Γεωργατζέλης

 

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Νεοπεντελικός νίκησε 3-1 εκτός έδρας τον Κολωνό και ανέπνευσε βαθμολογικά. Οι παίχτες του Δήμου Σταμάτη αν και αγωνίστηκαν για σχεδόν μισή ώρα με 10 παίχτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να βγούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 4' ο Σαγματόπουλος έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 45' ο Κριεμπάρδης, Ο Γεωργατζέλης στο 61' έκανε το 1-2, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 στο 64' λόγω αποβολής του Στυλιανέση με 2η κίτρινη. Παρόλα αυτά άντεξαν, και στο 90' ο Γεωργατζέλης με πέναλτι έκανε το 1-3 πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Βογιατζής (29' Κριεμπάρδης), Μάντζαρης, Μηλιώνης, Αποστολόπουλος (66' Παπαμιχαήλ), Κανδαλέπας, Ρεζτσόβ, Κραβαρίτης, Κωστάλας, Τσικόγιας, Καλλίλας.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Φιλιππής, Μπουλούκος, Δέκος, Τριανταφύλλου, Στάππας, Μωρα'ί'της (26' Στυλιανέσης), Σαγματόπουλος, Γεωργατζ'ελης (90+1' Αντωνόπουλος), Τσώνης, Μαρουλίδης (75' Παρασκευόπουλος).

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

 

 

πηγή : www.topiko24.gr

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.