Ο Νεοπεντελικός 6-2 εκτός έδρας τον Ατλαντα Κυψέλης

2017-11-21 17:51

Ο Νεοπεντελικός 6-2 εκτός έδρας τον Ατλαντα Κυψέλης

Καταιγιστικός ο Νεοπεντελικός έναντι του Άτλαντα Κυψέλης, αφού η ομάδα των Βορείων προαστίων πήρε την νίκη με 6-2 στο γήπεδο Αλεπότρυπας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ κατηγορίας ΕΠΣΑ ( 2ος όμιλος ).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα στο 35' έπειτα από τέρμα που σημείωσε ο Καρύδης. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα της Πεντέλης σημείωσε αλλά δύο τέρματα . Αρχικά με δυνατή εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου στο 49' και στο 57' πάλι με τον ίδιο παίκτη. Το 0-4 έκανε ο Ν. Ντάρλας στο 68'.

 

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα αφού ο επιθετικός της Πεντέλης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Αρμενική. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70' την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Γαγάκας και κατά αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το 0-5. Στο 76' οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να σημειώσουν ένα τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σκελοκούροβ. Το 1-6 έκανε έκανε ο Ζένελι με αυτογκόλ , ενώ το τελικό 2-6 έκανε ο Τσιτσόπουλος στο 88 '.

 

Διαιτήτευσε ο ΒΑΚΟΛΑΣ Μ.. Βοηθοί: ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ., ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Σ.

 

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ( Σάββας Ε.) ΓΚΙΚΟΝΤΗ, ΣΚΕΛΟΚΟΎΡΟΒ, ΤΣΙΤΣΌΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΝΕΛΙ ,ΝΑΣΙ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ, ΤΕΛΑΙ, ΣΙΚΙΑ, ΣΙΝΟΜΑΤΙ( 70' ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ) ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΠΟΣ .

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ( Σταμάτης Δ.) ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΓΜΑΤΌΠΟΥΛΟΣ(70' ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ), ΣΤΑΠΠΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΓΑΓΑΚΑΣ, ΛΥΜΠΟΎΣΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ(64' ΔΑΛΕΚΟΣ ) ΤΣΩΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΟΣ(70' ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ), ΚΑΡΥΔΗΣ ( 57' ΝΤΑΡΛΑΣ ).

 

Την προσεχή αγωνιστική ο Άτλας Κυψέλης αντιμετωπίζει εκτός την ΑΟ ΚΩΦΩΝ, ενώ ο Νεοπεντελικός υποδέχεται την ΑΕ Περιστερίου .

 

 

 

Ρεπορτάζ:  ΝΙΚΟΣ  ΜΑΡΟΥΛΙΔΗΣ

 

 

πηγή : www.topiko24.gr