Μοιρασιά στα Βριλήσσια

2016-10-31 19:02

Ο τοπικός ΑΟΒ αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λυκόβρυση (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Ήθελαν αμφότεροι τη νίκη, ωστόσο Βριλήσσια και Λυκόβρυση «συμβιβάστηκαν» με το ισόπαλο 1-1, που εν τέλει κρίνετα δίκαιο, βάσει της εικόνας που είχε ο αγώνας στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Έτσι, οι γηπεδούχοι απέτυχαν να προσεγγίσουν την πρώτη τετράδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν τον δεύτερο -και μάλιστα συνεχόμενο- βαθμό τους στο πρωτάθλημα.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν... κεφάλι στο σκορ, όταν ο Πάγκας μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Μίτογλου. Στο 56' ο Πουλάκης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει για τους γηπεδούχους με όμορφο πλασέ, κάνοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Σ. Νικολάου.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Σαχινίδης, Τσαβαλιάς (90' Κωνσταντινίδης), Μακρυπίδης (59' Γκίζης), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας, Χαλιβελάκης, Πουλάκης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Σουμπάσι, Επταήμερος, Τζέμης, Μίτογλου, Κάντριου, Καβαλάρης, Δ. Ραυτόπουλος (25' λ. τρ. Αποστόλου (62' Π. Ραυτόπουλος)), Σταματέλλος, Πάγκας (76' Παπαθανάσης).

Πηγή : pamebala.gr