Μεσσηνία-Επείγουσες ανάγκες για τα αδέσποτα

2016-07-09 10:33

Με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 290 €. Καναμε 1 στείρωση θυληκου και η Νελλυ αγόρασε και τροφή για τον Ιουνιο. Σας ευχαριστεί μέσα απο την καρδιά της.
 
Οι εγκαταλείψεις όμως λογω καλοκαιριου συνεχίζουν. Καποιος εγκατελειψε τη σκυλιτσα στη φωτογραφια με όγκο στην κοιλια και πρέπει να μεταφερθει άμεσα στο γιατρό καθώς και τον μπέμπη που ήρθε στα χέρια της ομάδας αφου εγκαταλείφθηκε απο οικογενεια που τον είχαν κλεισμένο μέσα σε ενα υπογειο απο κουτάβι.
Παρόλο που προσπαθουμε να μην ζηταμε βοηθεια δυστυχώς χωρίς εσας δεν μπορει η ομαδα να κανει πολλα. Μεσα στα δεκαδες ζωα που φροντιζουν οι 3 εθελοντες των Γαργαλιανων προστεθηκαν ακομα 18. Αδεσποτα που  τα φιλοξενει μια Βουλγαρα και τα μαζεψε ειτε γιατι ηταν  κακοποιημενα ειτε χτυπημενα ειτε αρρωστα.
 
Η Νελλυ εχει 2 παιδια και τη μητερα της. Εμεινε ανεργη ξαφνικα και ζει σε ενα σπιτι χωρις ρευμα. Το αγχος της ειναι τα ζωα. 
 
Καταφεραμε να στειρωσουμε καποια αλλα εχουμε ακομα 3 που επειγει να στειρωθουν αμεσα. Δωσαμε για υιοθεσια τα 3 και εχουν μεινει 15
 
Επισης η ομαδα χχρειαζεται στηριξη για να την βοηθησει με τις τροφες, αμπουλες και χαπια αποπαρασιτωσης.
 
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ:
 
3 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΘΥΛΗΚΩΝ = 3*120 ΕΥΡΩ = 360
 
2 ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ = 2*50 = 100
 
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ
 
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ: ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΣΑΚΙΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ = 10*12 ΕΥΡΩ = 120 ΤΟ ΜΗΝΑ
 
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι όπως παντα πολυ σημαντικη.
 
Αν καποιος θελει να επικοινωνήσει με τον επικεφαλη (αυτή τη στιγμη) της Ομαδας Γαργαλιάνων - Γρηγόρη Παγάνη ή την ίδια τη Νέλλυ μπορείτε να μου ζητήσετε τα στοιχεία τους. 
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων