Μένουμε Σπίτι - Διαγωνισμός ζωγραφικής "Εμπνέω - Εμπνέομαι & Δημιουργώ" στο Δήμο Βριλησσίων

2020-04-16 14:53

Η περίοδος που διανύουμε είναι για όλους πρωτόγνωρη και δύσκολη και σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Αναγκαζόμαστε να περιορίσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις και ‘Μένουμε Σπίτι’.

Έτσι λοιπόν, αν έχετε κέφι, διάθεση και έμπνευση, διότι χρόνο έχετε, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Με στόχο αφενός την επιβράβευση της δημιουργικής διαδικασίας και αφετέρου την αντίληψη, την προσέγγιση, την έκφραση και την αποτύπωση των συναισθημάτων σας κατά την περίοδο του «Μένουμε Σπίτι», ο Δήμος Βριλησσίων μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας-Εθελοντισμού & Ανθρώπινου Δυναμικού, διεξάγει μαθητικό εικαστικό διαγωνισμό ζωγραφικής, για τους μαθητές/ τριες της Α/θμιας & της Β/θμιας εκπαίδευσης, με θέμα:

 

  • ‘’Μέρες δοκιμασίας από τον COVID-19’’

 

Ημερομηνία έναρξης διαγωνισμού: Mεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

 

Οι δημιουργίες των μαθητών, θα πρέπει να φωτογραφηθούν και να σταλούν με ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στα τηλέφωνα 2132050501 & 2132050563, καθώς και να αποστείλουν τα έργα τους σε αρχείο jpg & pdf στο ant.paideias@vrilissia.gr sxantzara@vrilissia.gr.

Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει αντιπροσωπευτική επιτροπή από συμπολίτες εκπαιδευτικούς και εικαστικούς.

Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η δοκιμασία και οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα διοργανωθεί μια εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα όλων των μαθητών και θα βραβευθούν οι 3 (τρεις) πρώτοι από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

…………………………………………………………………………………………..

Αντιδημαρχία Παιδείας - Εθελοντισμού & Ανθρώπινου Δυναμικού Δήμου Βριλησσίων