Μαρία Αλιφέρη-Την Κυριακή 26 Μαρτίου στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ

2017-03-23 15:23

Κυριακή 26 Μαρτίου  2017, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ


Mαρία Αλιφέρη-Για την αγάπη του κόσμου

Είναι λαμπερή με ένα χαμόγελο που ακτινοβολεί και μια γλυκύτητα που γοητεύει και πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που με την καρδιά της ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας όταν τη συναντήσαμε μια μέρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Έχοντας στο ενεργητικό της πολύ μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο, την τηλεόραση, με χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές παρέμεινε πάνω από όλα ένας άνθρωπος καλλιεργημένος, ουσιαστικός και φιλοσοφημένος.

Η Μαρία Αλιφέρη, η καλεσμένη των παιδιών της ομάδας ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ θα συζητήσει για την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, την ανθρώπινη ζεστασιά, την γνησιότητα, τις εμπειρίες την πολύτιμη αποσκευή της ζωής μας, για τις αξίες, το φως των προβολέων, τον φθόνο και τη μοναξιά.

Μια αληθινή κυρία του θεάτρου, του θεάματος θα μας ταξιδέψει για μια ώρα με ένα λόγο μεστό και ουσιαστικό στην σκηνή και στο παρασκήνιο.

Εσείς θα χάσετε αυτήν την εκπομπή;

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi