Κώστας Παρίσσης και Μικαέλα Δαρμάνη στο Θέσις 7

2017-05-11 18:21
Ο Κώστας Παρίσσης και η Μικαέλα Δαρμάνη στο Θέσις 7


Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη λαμβάνει χώρα τις Τετάρτες του Μαΐου στο Θέσις 7 στο Μοναστηράκι.

Κάθε Τετάρτη, για όλο τον Μάιο, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Κώστας Παρίσσης από τα Υπόγεια Ρεύματα, συναντά στη σκηνή του Θέσις 7 τη νέα σημαντική ερμηνεύτρια Μικαέλα Δαρμάνη.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον χειμώνα στη μουσική σκηνή Σφίγγα και στο Hotel Ermou μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και την Angelica Dusk, η Μικαέλα Δαρμάνη κάνει μια στάση στο Μοναστηράκι για να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές παρέα με τον Κώστα Παρίσση, λίγο προτού εκείνος ετοιμάσει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του συναυλίες με τον κοινό τους φίλο Μπάμπη Στόκα.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν έχει κοινές αναφορές στο καλό ελληνικό τραγούδι, και επιχειρεί να ενώσει τη Δύση με την Ανατολή και να μας ταξιδέψει ακουστικά σε γειτονιές του κόσμου.

Ο Κώστας Παρίσσης και η Μικαέλα Δαρμάνη στο Θέσις 7

Η Μικαέλα Δαρμάνη έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος και άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε τραγούδια όπως το «Μη τον ρωτάς τον ουρανό», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Συ μου χάραξες πορεία», «Αναπνοή μου», τα οποία ήταν η αποσκευή για τις ζωντανές της εμφανίσεις. Αυτή την εποχή είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση της νέας δισκογραφικής της δουλειάς.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του στην εγχώρια μουσική σκηνή τον έχει καταστήσει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες.

Ένα «υπόγειο ρεύμα» με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης κ.ά. Πρόσφατα ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού «Ο παλιός μου εαυτός», ένα ντουέτο με τον Μίλτο Πασχαλίδη, ενώ κυκλοφόρησε και «Τα Κύματα», ένα τραγούδι-προπομπό του καινούριου του cd που αναμένεται το φθινόπωρο.

Ο Κώστας Παρίσσης και η Μικαέλα Δαρμάνη στο Θέσις 7

Τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα, ενώ στο βιολί, στον τζουρά και στα φωνητικά είναι ο Μάριος Παπούλιας.

Παραστάσεις
Κάθε Τετάρτη στις 22:00

Θέσις 7
Αγ. Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλ.: 216 9000790

 

 

πηγή : diastixo.gr