Κινηματογράφος-James Ponsoldt: «Ο κύκλος»

2017-07-17 11:57
 

Ο Κύκλος είναι ένα σύγχρονο καθηλωτικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του James Ponsoldt, που διαδραματίζεται στο –όχι και τόσο– μακρινό μέλλον, με πρωταγωνιστές την Emma Watson (Harry Potter), τον Tom Hanks (Sully) και τον John Boyega (Star Wars: The Force Awakens). Το σενάριο βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dave Eggers, το οποίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Η ταινία

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρεία τεχνολογίας και social media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον ιδρυτή της εταιρείας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας.

Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειάς της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 

 

πηγή : diastixo.gr

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.