Κεραμεικός-Βριλήσσια 0-2

2018-02-27 18:38

Με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο τα Βριλήσσια του Γιάννη Χαραλαμπίδη νίκησαν εκτός έδρας τον βελτιωμένο Κεραμεικό του Μανώλη Θεμέλη με σκορ 0-2.

Στο 27' μετά από κόρνερ του Κατσιμίχα ο Παυλάκης με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 38' ο Καγιώργης που εκμεταλλεύτηκε κάθετη μπαλιά του Τσιούμα στην πλάτη των αμυντικών με γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Στο 12' ο γκολκίπερ Χατζάκης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Φαλάγγα που έφυγε μόνος του ενώ, στον 22' μετά από πλασέ του Σταύρου Κάτρη ο Τσούλος που ακολουθούσε την πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να την βρει και από μισό μέτρο να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 39' σε σουτ του Καγιώργη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 52' μετά από γυριστή κεφαλιά του Κατσιμίχα η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' σε κοντινό σουτ του Καγιώργη απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Καραϊσκος..,

Στο 76' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γκρέκος των Βριλησσίων.

Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν οι Σταύρος Κάτρης, Μαρίνος Κάτρης, Ζαφειράκος, Τσούλος και από τα Βριλήσσια οι Τσιούμας, Κατσιμίχας, Δημητρέλος, Σαχινίδης. Άριστο το διαιτητικό τρίο Τσαγκάρης, Δημητρακόπουλος, Δαρσακλής.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Καραϊσκος, Τζουγανάτος(75' Τάφα), Γιογκέτσι(63' Γριτσώνης), Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος, Τζέτζιας(86' Μπελεσιώτης), Αρχοντίδης(90' Σιδέρης), Τσούλος, Σταύρος Κάτρης, Φαλάγγας.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης(90' Κολονέλος), Σαχινίδης, Δημητρέλος, Τζέμαρης(80' Κιρκιλής), Τσιούμας(89' Μιχαλόπουλος), Κατσιμίχας, Καλογήρου, Γκρέκος, Καγιώργης, Ζιμπίδης, Πουλάκης(65' Μακρυπίδης).

Το ματς από πλευράς ΕΠΣΑ παρακολούθησε ο Μανώλης Στρατής ενώ με την αποστολή των Βριλησσίων ήταν οι Μανώλης Βουλκίδης, Νίκος Γιαλεσάκης.

 

 

 

πηγή : www.abola.gr