Καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα η διανομή γευμάτων κατ΄ οίκον από την Περιφέρεια Αττικής

2020-05-23 22:53

Ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, προσφέρει καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 600 μερίδες κατ΄οίκον (γεύμα και δείπνο) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

«Με διακριτικότητα και σεβασμό είμαστε κοντά στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες » δηλώνει ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

 

Τον συντονισμό της πρωτοβουλίας έχει αναλάβει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κα Βούλα Αρσένη – Λάμπρου σε συνεννόηση και επικοινωνία με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

 

"Αποδεικνύουμε καθημερινά 6 χρόνια τώρα ότι μπορούμε και είμαστε δίπλα σε κάθε Bριλησσιώτη, πολύ δε περισσότερο σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες. Αυτή η συνεργασία με την περιφέρεια είναι και αξιόλογη και αξιέπαινη, διότι επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια στην αντιμετώπιση της διάστασης των αναγκών που υπάρχουν και στην μικρή μας πόλη.
Χωρίς κοινωνικό πρόσωπο σε ένα δήμο δεν υπάρχει πολιτισμός, δεν υπάρχει ισορροπία, δεν ωριμάζει η δύναμη της διαχρονικής αλληλεγγύης που όλοι πρέπει να καλλιεργούμε και να διαθέτουμε απλόχερα», επισημαίνει η κα Βούλα Αρσένη – Λάμπρου.