«Κάψε το Σενάριο Reloaded»: Τελευταία παράσταση την Πέμπτη 7/10 @ Lunar Space

2021-10-05 17:30

«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Reloaded»

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ · ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ · ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Πέμπτη 7/10 @
Lunar Space

Μετά την καραντίνα και τα απανωτά sold out σε όλη την Ελλάδα, το «Κάψε το Σενάριο Reloaded» ολοκληρώνει το ταξίδι της καλοκαιρινή του περιοδείας για το 2021 εκεί όπου ξεκίνησε: στη μεγάλη open air σκηνή του Lunar Space με την γιγαντοοθόνη. Τελευταία παράσταση, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.  

 

Είστε ένα χρόνο μέσα και σας λείψανε οι καλές θεατρικές παραστάσεις; Και εμάς! Να πάτε να δείτε καμία. Πάμε τώρα να σας πούμε για την δική μας παράσταση που δεν είναι μία από αυτές!
 

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα, ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν στις εντολές του κοινού, δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού, όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής, έχεις τη δύναμη να αποφασίσεις τα πάντα!
 

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά specials και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν το «Κάψε Το Σενάριο Reloaded», ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς!
 

Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία, σίγουρα για την πιο βραδιά...
 

Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος

Σενάριο: Δεν υπάρχει

Σκηνικά: Δεν υπάρχουν

Κουστούμια: Δεν υπάρχουν

Σκηνοθεσία: Κοινό

Για διάθεση προσκλήσεων μέσω διαγωνισμών, συνεντεύξεις ή/και δημοσιογραφική κάλυψη στην παράσταση «Κάψε το Σενάριο Reloaded», επικοινωνήστε στο ak@hahcomedy.com.

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com