Καλοκαιρινή συνάντηση του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης (Π.Ο.Π.)

2016-06-28 09:09

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης συναντήθηκαν στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δ.Κ.Πεντέλης για το άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου.

Στη συγκέντρωση προσεκλήθη και παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ο οποίος όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος μίλησε στα μέλη του Συλλόγου για τα σημαντικά Αυτοδιοικητικά και όχι μόνο θέματα που απασχολούν την πόλη και την περιοχή, αναδεικνύοντας

  1. Τις σκέψεις για το υφιστάμενο και προβλεπόμενο της Καλλικρατικής διακυβέρνησης.
  2. Την ολοκλήρωση του Συγκροτήματος των Σχολείων του Ο.Τ. 122 ανακοινώνοντας τα εγκαίνια του για την 4η Σεπτεμβρίου 2016.
  3. Την Ενημέρωση για την διυπουργική σύσκεψη που θα γίνει για τα δασικά θέματα την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης με τον αρμόδιο Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ι. Τσιρώνη και άλλους υπουργούς και αρμόδιους Υπηρεσιακούς Παράγοντες.
  4. Επεσήμανε την ανάγκη οργάνωσης του καθαρισμού των οικοπέδων και την οργάνωση της Αντιπυρικής προστασίας για το επερχόμενο καλοκαίρι.
  5. Την Ίδρυση Μουσιακού Χώρου σε Λατομείο του Πεντελικού, έργο που προωθείται για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και δήλωσε ότι:

«Η Πεντέλη αποτελεί το τόπο που χάρισε στην ανθρωπότητα το Σύμβολο της Δημοκρατίας τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ και λειτουργούμε με αυτό ως βάση».

Ο Δήμαρχος έκλεισε με τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Πρόεδρο του κα Ζίνα Πανταζοπούλου που μόλις ανέλαβε και ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ.Σ. και την πρόεδρό του κα Ελένη Κωνσταντακάτου για την μέχρι σήμερα προσφορά της στον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, μέλος ΠΟΠ και Δημήτρης Μιχαλέλης, μέλος ΠΟΠ.