Ήττες για Βριλησσιακό ΑΟ και ΓΣ Βριλησσίων

2017-03-07 17:35

Άσχημα αποτελέσματα για τις δύο ομάδες μπάσκετ της πόλης μας.

Σε εντός έδρας αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Δ' κατηγορίας ΕΣΚΑ, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Πικερμίου, η ομάδα του Βριλησσιακού γνώρισε την ήττα με σκορ 68-73.

Παρά την ήττα εξακολουθεί να βρίσκεται στην τριάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά 4 αγωνιστικές πρίν το τέλος της κανονικής περιόδου, πρέπει να προσέξει μην χάσει και άλλους βαθμούς.

Βέβαια έχει 2 εύκολους πόντους αφού στην τελευταία αγωνιστική θα αγωνιζόταν με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του Βριλησσιακού ΑΟ εκτός έδρας, στις 10 Μαρτίου με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Αγίου Νικολάου Παλλήνης.

 

Η ομάδα του ΓΣ Βριλησσίων για την ίδια αγωνιστική, υπέστη βαριά και απρόσμενη ήττα από την ομάδα του ΜΕΣ Μαραθώνα με σκορ 79-52.

Διαβάστε τι γράφουν στη σελίδα του ΜΕΣ Μαραθώνα στο facebook :

Όταν κερδίζεις την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας σε ντέρμπυ με 27 πόντους διαφορά, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις!!

Σε μια ονειρική βραδιά, Οι παίχτες μας μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και με άμυνα από ατσάλι έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο…

Οι μαραθωνομάχοι μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Βρηλισσιων και έτσι το ημίχρονο έληξε με την διαφορά στους 23 πόντους με σκορ 38-15!!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες μας συνέχισαν στον ίδιο, διαβολικό ρυθμό και πατώντας το πόδι στο γκάζι δεν κοίταξαν ποτέ πίσω!

Με την διαφορά να μην πέφτει σε κανένα σημείο του αγώνα κάτω από τους 18 πόντους το τελικο εμφατικό 79-52 ήταν απλά μια τυπική διαδικασία σε ένα παιχνίδι που μονό στα χαρτιά ήταν ντέρμπυ!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και το fun club των Μαραθωνομάχων που έδωσε τον παλμό!

Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να κάνει το χρέος της και να μετατρέψει το προπονητικό γήπεδο του Καβαρνου σε αγωνιστικό γήπεδο ώστε να γίνει μια πραγματική έδρα για μια ομάδα που το αξίζει και το χρειάζεται!!

Φωτογραφία του χρήστη ΜΕΣΜΑ Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής.

 

 

 

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα, η ομάδα του ΓΣ Βριλησσίων αξακολουθεί να βρίσκεται στην πρ΄΄ωτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο όμως την ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΓΣ Βριλησσίων στις 10 Μαρτίου εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟΚ Αναγέννησης Γραμματικού.