Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. εκτίμηση κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων το θέμα της νέας διάλεξης

2016-03-28 16:48

                                                Αθήνα 25Μαρτίου 2016

 

  

                         ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

«Εκτίμηση του κινδύνου εκδήλωσης χρονίων νοσημάτων μέσω μαθηματικών μοντέλων: ο ρόλος τους στη Δημόσια Υγεία» είναι το θέμα της διάλεξης του    Ινστιτούτου  Δημόσιας  Υγείας του  Αμερικανικού  Κολλεγίου  Ελλάδας  το οποίο θα αναπτύξει  ο κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος , FRSPH, FACE Κοσμήτωρ Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 30 Μαρτίου στις  19:30 – 20:15 σε αίθουσα  του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας  στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου 17Β στην  Πλάκα.

Σκοπός του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας,  που λειτουργεί υπό την διεύθυνση τουδιαπρεπή πνευμονολόγου κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, τέως Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard,

 είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος.

Οι διαλέξεις,  που θα διαρκέσουν μέχρι τις  8 Ιουνίου, απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας. 

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες  του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές  και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος George D. Behrakis  της Βοστώνης.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.

Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.

Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com