Η Τατιάνα Ζωγράφου σε μια συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα στις 26.6 στο Μύρτιλλο καφέ

2016-06-23 09:31

                                                      Mια συναυλία με κοινωνικό χαρακτήρα

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 - ώρα: 19:00

Τατιάνα Ζωγράφου

Μια νότα μού χτυπά το τζάμι

    16 τραγούδια να τα τραγουδάνε οι μικροί και να τα χαίρονται οι μεγάλοι

Τραγουδούν:

Τάσος Αποστόλου-  Τατιάνα Ζωγράφου

 

Παίζουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας ( ακορντεόν) , Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κανελλόπουλος  (μαντολίνο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο),Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρα)

Η Τατιάνα Ζωγράφου μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς της συμμετέχει με τη συναυλία αυτή στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου της Αθήνας στα πλαίσια του εορτασμού της Μέρας Μουσικής 2016 και παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά καθώς και άλλα της τραγούδια για μικρούς και μεγάλους. Η συναυλία θα γίνει στο Μyrtillo cafe στο Πάρκο του παιδιού, στους Αμπελοκήπους, περιοχή Γηροκομείο Αθηνών (Λεωφόρος Τριφυλλίας).

Παίζουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας ( ακορντεόν) ,Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο),Παναγιώτης Κανελλόπουλος  (μαντολίνο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρα)

Ανάλαφρες μελωδίες, λυρισμός και ρυθμικότητα συντελούν το νέο μουσικό εγχείρημα της τραγουδοποιού Τατιάνας Ζωγράφου που πλαισιώνεται από μια πλειάδα καταξιωμένων τραγουδιστών που συμβάλλουν ο καθένας με το δικό του, μοναδικό ερμηνευτικό ύφος σε μία εμπνευσμένη δισκογραφική δουλειά. Την εξαίρετη ενορχήστρωση υπογράφει ο Δημήτρης Μπουζάνης.

Τη συναυλία αυτή η συνθέτρια και οι συνεργάτες της την προσφέρουν αφιλοκερδώς προκειμένου να  στηρίξουν την εξαιρετική προσπάθεια  του εν λόγω καφέ να εντάξει επαγγελματικά στους κόλπους του ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. To myrtillo είναι μια κοινωνική συνεταιριστικη δράση  η οποία έχει σκοπό την εκπαίδευση, εργοδότηση και προώθηση στην αγορά εργασίας νέων ατόμων με σωματικές και νοητικές αναπηρίες. Λειτουργεί ως καφέ - πολυχώρος λόγου/τέχνης,  και παρέχει  στοχευμένες υπηρεσίες πολιτιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα, αποτελεί εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο γύρω από θέματα αυτισμού, με σκοπό την ομαλή ένταξη ευπαθών ατόμων σε εργασιακά περιβάλλοντα και την καλύτερη κατανόηση της πάθησης του αυτισμού, που αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι στα σπάργανα.

Σας περιμένουμε!