Γιάννης Βογιατζής-Βασίλισσα νέα κυκλοφορία

2016-07-18 17:22

Ο Γιάννης Βογιατζής,ερμηνευτής,κιθαρίστας,συνθέτης,τραγουδοποιός,γεννήθηκε στη πόλη της Καβάλας όπου και μεγάλωσε. Επηρεασμένος από το οικογενειακό και συγγενικό του περιβάλλον ασχολείται ενεργά με τη μουσική από πολύ μικρός και συγκεκριμένα με τη κιθάρα και τη σύνθεση. Σπούδασε Μηχανολόγος-Μηχανικός στα Τ.Ε.Ι. παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας στο Nemesis guitar school του Κώστα Παρασκευά.

  Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Β.Μ.Σ. (1998) με τους οποίους ηχογράφησε αρκετά τραγούδια.Συμμετέχει  αρχικά σαν μπασίστας και μετέπειτα σαν κιθαρίστας  και συνθέτης μέχρι τη διάλυσή τους (2002).Τραγούδια τους παίχτηκαν σε διάφορους σταθμούς πανελλαδικώς ενώ θα δώσει αρκετές συναυλίες με αυτό το σχήμα,οι κυριότερες των οποίων ήταν αυτές μαζί με   Πύξ – Λάξ, Ξύλινα Σπαθιά, Love in Sadness  κ.α.  Επίσης εκείνη την εποχή θα εμφανιστεί μαζί τους και στην εκπομπή “Jammin” της ΕΤ 3.

  Το 2008  γίνεται μέλος του σχήματος  Cameres στο οποίο συμμετέχει ως κιθαρίστας και συνθέτης εώς και τώρα. Το 2013 η συνεργασία  του σχήματος με τον Άγγελο Μουρβάτη θα έχει ως αποτέλεσμα  την πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά  με τίτλο “ Θα είμαι εκεί”  μέσω της δισκογραφικής εταιρίας B-otherside .Επίσης με τις Cameres θα κυκλοφορήσει το 2014  ψηφιακά μέσω της Pentagramusic  το τραγούδι “Rockstar” σε αγγλόφωνη εκτέλεση ενώ το ίδιο έτος το τραγούδι   “ Άγρια νιάτα”  θα μπεί στη συλλογή Rock ‘N’ Roll Βοήθειες 3. Το 2015 θα τον βρεί να κυκλοφορεί με τις Cameres επίσης σε ψηφιακή μορφή το single “Please forgive me”  στο οποίο  συμμετέχει στα πλήκτρα ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα

  Παράλληλα έχει υπάρξει μέλος σε διάφορες cover bands με την ιδιότητα  του ερμηνευτή-κιθαρίστα εμφανιζόμενος σε μαγαζιά,καθώς και έχει  συμμετάσχει σε μοντέρνα μουσικά εργαστήρια τοπικών ωδείων της Καβάλας.

  Τον Οκτώβριο του 2015 κάνει το μεγάλο βήμα καί κυκλοφορεί τη πρώτη του προσωπική δουλειά με το single “Bασίλισσα”  σε ψηφιακή μορφή μέσω της εταιρίας Polymusic .Στην οποία  εκτός από δημιουργός  του τραγουδιού είναι και ο ερμηνευτής.

Οι μουσικές διαδρομές συνεχίζονται  και έπεται συνέχεια……….........