Φιλικός Αγώνας Παλαιμάχων Νεοπεντελικού στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης

2018-05-03 18:26

Neopentelikos

 

 

 

 

 

 

 

 

Διοργανώθηκε την Τρίτη 1 Μαΐου από τον Σύλλογο Νεοπεντελικός Α.Ο. φιλικός αγώνας παλαιμάχων, στον οποίο πήρε μέρος και ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.

Ο Δήμος προωθεί ενέργειες αρμόδια με κύρια στόχευση να εξευρεθεί λύση για την τοποθέτηση τάπητα, ώστε οι αθλητές του Νεοπεντελικού να αθλούνται σε σύγχρονο γήπεδο και όχι σε ξηρό που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχημάτων για αυτούς.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο χώρος του γηπέδου «Θάλωσσι» είναι γήπεδο ποδοσφαίρου από 30ετίας και θα παραμείνει γήπεδο που θα επιστρωθεί με σύγχρονο τάπητα.

Στην αθλητική αυτή συνάντηση παλαιμάχων παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και παλαίμαχος του Νεοπεντελικού κος Γιώργος Δρόσος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Νίκος Οικονομίδης και Ελένη Γκρέτσα, ο πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Πεντέλης κος Σπύρος Γεωργιάδης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Νεοπεντελικού Τσεβάς Γ., Πανόπουλος, Κάππος, Κοντοβαζαινίτης, Λουκής, Μεταξάς, Νικολάου, Τζεβελέκας Γ., Παπαδόπουλος, Τζεβελέκας Β., Χρυσάφης, Κυριακόπουλος, Ρούπτσος, Τσιοπάνας, Ρουμελιωτάκης, Μαραμπόρος, Τσεβάς Αλ., Δρίτσας, Ελευθεριώτης, Φιλιππής Γ., Φιλιππής Χ., Νικολάου Χ., Κατσάνος, Κυριακούπουλιος, Περούλης, Θεοχάρης, Χάλκος Ι., Χάλκος Δ., Κολαξίδης Τ., Γιωτόπουλος Ματθ., Καπατσώρης και πλήθος φιλάθλων.