Έτοιμο να ανοίξει το Νοσοκομείο Σαντορίνης

2016-03-24 17:36

nosokomeio santorinis

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι έτοιμο για να ξεκινήσει την λειτουργία του, καθώς ,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Santonews, εγκρίθηκε ο Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας που περιλαμβάνει 183 θέσεις και οι προκηρύξεις θα γίνουν άμεσα.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, ή αύριο ,Τρίτη 22 Μαρτίου, πρόκειται να δημοσιευθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις. Μέχρι τότε, θα έχει γίνει και η υποβολή των εγγράφων προτίμησης των ήδη εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Θήρας (λήγει στις 19 Μαρτίου).

Η προκήρυξη, αφορά 175 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά επειδή διανύουμε ήδη το οικονομικό έτος, οι προσλήψεις θα γίνουν με την μέθοδο των συμβάσεων ορισμένου χρόνου οι οποίες αργότερα θα μετατραπούν σε αορίστου, πράγμα που συνεπάγεται μονιμότητα. Η προθεσμία λήξης υποβολής των αιτήσεων θα είναι ως τις 5 Απριλίου και υπολογίζεται ότι με την συγχώνευση της δομής του Κέντρου Υγείας Θήρας, θα χρειαστούν τουλάχιστον 145-146 καινούριοι υπάλληλοι για το Νοσοκομείο.

Όπως είναι φυσικό, για ορισμένες θέσεις υψηλής εξειδίκευσης ίσως να μην υπάρξει η αντίστοιχη διαθεσιμότητα, αλλά οι προσλήψεις θα μείνουν ανοιχτές μέχρι να βρεθούν όλες οι ειδικότητες, ενώ την ίδια ώρα το Νοσοκομείο θα λειτουργεί στα στάδια που επιτρέπουν οι διαθέσιμες κρίσιμες ειδικότητες.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως το Σαββατοκύριακο, θα μεταβούν στο νησί ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος για την τελική επιθεώρηση της νέας μονάδας. Και οι δύο, έχουν δηλώσει πως το Νοσοκομείο Σαντορίνης αποτελεί “προσωπικό στοίχημα” γι αυτούς.

Πηγή : www.stogiatro.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

hit counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com