ΕΣΝ Βριλησσίων-Ήττα στο φινάλε από τον Λεωνίδα

2017-10-24 18:33
 
Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρά ο Λεωνίδας. Το Σάββατο κέρδισε και τα Βριλήσσια με 32-31 και έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Αγωνιστικά, το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Λεωνίδας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 8-3 στο δεκάλεπτο αλλά τα Βριλήσσια ανέκαμψαν και έφεραν το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος, ο Λεωνίδας είχε το προβάδισμα και μετά το 45' έλεγξε το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά τα Βριλήσσια προσπάθησαν να καλύψουν διαφορά τριών τερμάτων, ισοφάρισαν σε 31-31, όμως με ενα γκολ τουΓιώργου Τσέλου στο 59.57, οι παίκτες του Λεωνίδα πήραν τη νίκη και απολαμβάνουν την κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 3 παιχνίδια .
"Μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας απόψε δουλέψαμε σκληρά γι αυτό το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους από εμάς, παρόλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο επιβαλαμε το ρυθμό μας και όταν το ματς πήγε να στραβώσει οι παίχτες είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν μια πολύτιμη νίκη που πραγματικά την ήθελαν πολύ. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο τους αφιερώνουμε την νίκη. Συνεχίζουμε έχει πολύ δρόμο ακόμα συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το μεγάλο παιχνίδι που έγινε απόψε.", ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονη΄της των νικητών Δημήτρης Αθανασιάδης

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Βασιλείου δήλωσε: "Σήμερα φάνηκε η συνοχή και η ομαδικοτητα μας μπήκαμε στο παιχνίδι συγκεντρωμενοι με στόχο τη νίκη βγάζοντας τη δουλειά όλης της βδομάδας μέσα στο παρκέ ο κάθε παίχτης με το δικό του ρόλο και κομμάτι από αυτή τη νίκη να ευχαριστησουμε και το κόσμο μας που μας πιστεύει και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι γιατί οπως λέμε όλοι μέσα στο Λεωνίδα Μία ομάδα Μία οικογένεια!!!!!!"

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 32-31
Πεντάλεπτα: 3-2, 8-3, 9-7, 11-9, 12-12, 16-15 (ημχ.), 20-19, 22-20, 24-23, 27-24, 29-26, 32-31

ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Μακρυγιάννης 15, Παράσχης 2, Μηνιώτης 3, Μαρουδας 3, Προκοπίου, Μανδυλαράς 1, Ξηρός, Τσέλος 6, Οικονομίδης 1, Σοφικίτης, Γκίκας, Γιαννακουρας, Θάνος 2, Καραμαγκελας 1, Κλειτσικας, Βασιλείου.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Καφφάτος): Καμπούρης, Γκουλέ 5, Λέκκας 3, Όρκας 2, Μανιουδάκης, Παπαιωάννου, Σταύρου 3, Φίλης, Γιαννόπουλος 6, Φίλιππας, Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος 4, Σομπιρακούλ 1, Κουμαραδέλης 7.

Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 4/5-2/3

πηγή : hatzi-handball.blogspot.gr

Κάποιος να τους ξυπνήσει γιατί δεν πάνε καλά και εννοώ όλους, προπονητή και παίκτες, μήπως λέω, μήπως να αξιοποιηθούν και άλλοι παίκτες; Να σταματήσουν οι εμμονές; Η ομάδα ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι αλλά από σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάμε. Για ξυπνάτε!