Έπιασε κορυφή ο Νεοπεντελικός και περιμένει!

2017-11-14 17:00
Έπιασε κορυφή ο Νεοπεντελικός και περιμένει!

Απολύτως δίκαια ήρθε η νίκη της ομάδας του Δήμου Σταμάτη απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων έστω και αν χρειάστηκαν 55' για να ανοίξει το σκορ.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 3-0

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν καλύτερη των φιλοξενούμενων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με το τελικό 3-0 να τα...λέει όλα. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, όπου και είχαν τις ευκαιρίες τους για να ανοίξουν το σκορ, κάτι που άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 55' ο Τσώνης με σουτ «βολίδα» έκανε το 1-0 για να έρθει στο 58' ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά και να γράψει το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε στο 73' με το σουτ του Καρύδη. Πλέον ο Νεοπεντελικός βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' Κατηγορίας, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, και περιμένει να μην κερδίσει ο Ερμής Ηρακλείου στο Περιστέρι τον Ηρακλή για να παραμείνει εκεί.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους πάλεψαν πολύ στο ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο "μίλησε" η κούραση και η διαφορά ποιότητας. Μάλιστα, θα μπορούσαν να προηγηθούν στην αρχή του αγώνα, αλλά στο 9' ο Τσέκος "σημάδεψε" το δοκάρι.

Διαιτητές: Γκικόπουλος, Κονισπολιάτης-Χρήστου

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δήμος Σταμάτης): Νικολάου, Φιλιππής (74' Μπουλούκος), Σαγματόπουλος, Στάπας, Τριανταφύλλου, Γαγάκας, Λιμπούσης (81' Ν. Μαρουλίδης), Φιλιππόπουλος, Π. Μαρουλίδης (53' Τσώνης), Τσάκαλος, Παπάζογλου (53' Καρύδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Γκίνης, Πυλαρινός, Κρόκος, Καλόγερος (63' Ψύλλιας), Ζέρβας, Μάκος (46' Χίνος), Καραγκούνης, Νάτσης, Ζενέλι (56' Τσεσμελιδάκης), Τσέκος, Μότσκα (78' Μπαρίκος).

Κωνσταντίνος Ράπτης

 
 

 

 

πηγή : pamebala.gr