Επείγει φιλοξενία τυφλού σκύλου. Δεν μπορεί να επανενταχθεί

2021-06-05 01:18

Αγαπητοί φίλοι
 
Ο συγκεκριμένος σκυλάκος περισυλλέχθηκε απο το ΔΙΚΕΠΑΖ μεσω του Δήμου Αχαρνών στις 3/02/2021 σε άθλια κατάσταση.  Εγινε εξόρυξη δεξιού οφθαλμού, ο αριστερός ειναι θολός και πιθανόν να βλέπει ελάχιστα. Αφαιρέθηκε μαζα απο την κοιλιακή χώρα ακι εγινε ανάταξη ομφαλοκήλης, έκανε θεραπεία για λεισμανια και ερλιχίωση. Ειναι περίπου 7 ετών, 25 κιλά και στειρωμένος. . Δυστυχως πρέπει να επιστρεψει απο το ΔΙΚΕΠΑΖ την ερχομενη εβδομάδα.
 
Καθώς είναι τυφλό το ζώο μπορεί να ζήσει μόνο σε ασφαλή χώρο. Αν όμως δεν βρεθεί λύση, το ΔΙΚΕΠΑΖ εχει το δικαίωμα να το επανεντάξει στο σημείο περισυλλογής, δηλαδή πάνω σε κεντρική λεωφόρο του Μενιδιου. Όλοι μπορουν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτο για ενα τυφλό σκυλι. 
 
Δεν εχει δειξει δύσκολη ή επιθετική συμπεριφορά στους ανθρώπους και γενικά φαίνεται ήρεμο ζωο. Αναζητώ απεγνωσμένα εναν ασφαλή χώρο, κάποιον να βοήθησει αυτό το ζώο να εχει μια δεύτερη ευκαιρία. 
 
Σας παρακαλώ πολύ να προωθήσετε αυτό το email ώς επείγον. Οποιαδήποτε ιδέα, βοήθεια ή εστω μια απλή προώθηση μπορεί να σώσει τη ζωή αυτού του ταλαιπωρημένου ζώου
 
Ευχαριστώ
 
Αννα