Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος-Εργαστήριο Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους από 22 έως 23/4/17

2017-03-28 17:02

Σε συνέχεια του επιτυχημένου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος επανέρχεται με ένα Εργαστήριο Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους για όλους όσοι επιθυμούν να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που διδάχτηκαν, αλλά και να μετάσχουν με πιθανότητες διάκρισης στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σεναρίου της Ε.Σ.Ε.

Μια διάκριση που μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση της ταινίας, όπως έγινε με την μεγάλου μήκους του Μάριου Πιπερίδη «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» και το «Η Χέλγκα από το Λουντ» της Θέλγιας Πετράκη σε σενάριο δικό της και του Αλεξάνδρου Έσσλιν.

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 με 18.30 και θα ολοκληρωθεί στα γραφεία της Ε.Σ.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι αποστείλουν την ιδέα τους αναπτυγμένη σε μια σελίδα και κατοχυρωμένη, για λόγους προστασίας της, είτε μέσω του επίσημου ιστοχώρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (www.senariografoi.gr) είτε μέσω τραπέζης.

Όσοι θελήσουν να μετάσχουν οφείλουν να αποστείλουν την ιδέα τους με τα πλήρη στοιχεία τους και το πιστοποιητικό κατοχύρωσης στο akakavas@hol.gr.

Σενάρια που έχουν ήδη μετάσχει σε κάποιον από τους τρεις προηγούμενους πανελλήνιους διαγωνισμούς δεν μπορούν να μετάσχουν.
Πληροφορίες: 6932089819

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι συμμετοχής: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i991/
Ώρα σε Βριλήσσια:

hit counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com