Ένα υπέροχο τραγούδι από τον The Foole // Don't Call It Love

2021-05-08 23:11

ARTIST: THE FOOLE

Εκδόθηκε τον Ιανουάριου του 2021

Είδος Μουσικής : ALT ROCK / POP / ADULT

Επιδράσεις : BOWIE, BEATLES, RADIOHEAD, PRINCE, PINK FLOYD, LED ZEPPELIN ... όλα τα υπέροχα!

Βιγραφικό :

Ο Foole είναι καλλιτέχνης και ιδέα.

Παλαιότερα, ο ανόητος ή ο δικαστής Jester, με το πρόσχημα της ψυχαγωγίας, θα έκανε επίσης κοινωνικές δηλώσεις και θα έλεγε αλήθειες για την ανθρώπινη κατάσταση.

Γεννημένος στους δρόμους του Χάμιλτον, Οντάριο του Καναδά, αυτός ο μασκαρισμένος πολυ-οργανισμός δίνει έμφαση αποκλειστικά στη μουσική και τις ιστορίες που λέγονται.

Ιστορίες αγάπης που χάθηκαν, παρατεταμένα συναισθήματα για σχέσεις του παρελθόντος, αγώνες με τη θνησιμότητα, την απιστία και μερικές αισιόδοξες νότες που πρέπει να αποσπάσει ο καθένας από τις κοσμικές και μερικές φορές αρνητικές απόψεις του κόσμου.

Όπως και οι The Beatles, δεν υπάρχουν δύο τραγούδια που να μοιάζουν στη διάθεση, τον ήχο ή την ιστορία, εκτός από τους ήχους που ακούτε γράφτηκαν, εκτελέστηκαν, δημιουργήθηκαν και δημιουργήθηκαν από τον άνδρα πίσω από τη λευκή μάσκα με λίγη βοήθεια από τους φίλους του.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του είναι το "…from this point of view", είναι μια πολύ μοντέρνα ηχογράφηση που αποτίει φόρο τιμής στους μεγάλους καλλιτέχνες του παρελθόντος και του παρόντος. Οι Beatles, Pink Floyd, Prince, Radiohead και David Bowie.

Το πρώτο σινγκλ "Don't Call It Love" είναι μια απάντηση όταν ο αγαπημένος σας αποφασίσει να φύγει και λένε "αλλά σ 'αγαπώ ακόμα" ... αυτός που μένει πίσω σκέφτεται ... "αν με αγαπούσες δεν θα έφευγες ", οπότε το" Don't call it Love "είναι ένα τραγούδι που μπορεί εύκολα να χωρέσει σε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής που περιλαμβάνει τόσο τεράστιους καλλιτέχνες όπως οι Adele και Coldplay κ.λπ.

Υπάρχουν κομμάτια σε αυτό το άλμπουμ που μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον να το ακούσει, από την τρομερά όμορφη μπαλάντα "Hey Suicide" που μιλά για αυτοκτονία σαν να ήταν χαρακτήρας ή άτομο.

Έπειτα υπάρχει το "The Fool", για έναν φίλο του διάσημου "Major Tom" στο τραγούδι "Space Oddity", ο Foole θρηνεί με πόνο "Μου λείπει ο Major Tom, τώρα που έχει φύγει" ως αφιέρωμα για την απώλεια του χαρακτήρα και του καλλιτέχνη David Bowie που τον δημιούργησε.

Τα τραγούδια του άλμπουμ :

Don't Call It Love

U Make Me Smile

Prelude to Rock U

Just No Getting over U

I Will Rok U

The Fool

Pain in My Heart

Love Lies Blind

Hey Suicide

Take Me Home Now

Όλα τα τραγούδια γράφτηκαν, εκτελέστηκαν, παράχθηκαν και δημιουργήθηκαν από τον The Foole

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ thefoole.com

FACEBOOK https://www.facebook.com/nicki.thefoole.1/

TWITTER @ thefoole1

INSTAGRAM https://www.instagram.com/thefoolemusic/