Έκθεση Ζωγραφικής από το Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

2016-06-16 09:51

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ»

Καποδιστρίου 7 Μελίσσια  Τ.Κ. 151-27

Τηλ / Fαχ.210 8046189   www.keskeki.gr

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε και παρουσίασε έκθεση ζωγραφικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων την 10η Ιουνίου 2016.

Ήταν μια εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών σχολικής ηλικίας αλλά και ενηλίκων, στην κατάμεστη αίθουσα του 2ου ορόφου του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Γκατζόλης Παναγιώτης ο οποίος ευχαρίστησε την δασκάλα της ζωγραφικής κα Καλλιόπη Ρούση, για τα πολλά και αξιόλογα έργα της έκθεσης, που δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, και φυσικά τα παιδιά που με το ταλέντο τους και τις οδηγίες της δασκάλας έχουν φθάσει σε αυτό το επίπεδο ζωγραφικής. Σε όλα τα παιδιά και στους ενηλίκους απονεμηθήκαν αναμνηστικοί έπαινοι για την προσπάθεια τους για όλοι την χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και αναψυκτικά, ευχαριστούμε πολύ τα καταστήματα της περιοχής για τις προσφορές τους: το Ψητοπωλείο «Βλάχος», Την Φρουταγόρα «Πανδεσία», το Βιβλιοπωλείο «Μαγικό Μολύβι», το Βιβλιοπωλείο «Monogram», To κατάστημα «Περίτεχνο»και το Φαρμακείο « Σ. Παναγιωτίδη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η θεματική αντιδήμαρχος κα Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί Σύμβουλοι Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης και ειδικός γραμματέας του συλλόγου, & η κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και πλήθος γονέων και πολιτών που κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

       Παναγιώτης Γκατζόλης