Εικαστικά-Εικαστική έκθεση «4 us only not» της πλατφόρμας The ArtLoft

2016-05-19 12:50

 

4 us only not 13 έως 27 Μαΐου, 2016


Η εικαστική πλατφόρμα TheArtLoft παρουσιάζει την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής «4 us only not» στον εικαστικό πολυχώρο The Loft.

Αθηνά Νικολάου

Από τον Οκτώβρη του 2014 η εικαστική πλατφόρμα TheArtLoft, που επιμελείται η εικαστικός Κέλλυ Αθανασιάδου, παρουσιάζει ομαδικές εκθέσεις που βασίζονται είτε στη συνεργασία με τις σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδας και τη διαδοχική παρουσίαση κάποιων εκ των εργαστηρίων τους, είτε περιλαμβάνει projects ανεξάρτητων επιμελητών.

Στην εικαστική έκθεση «4 us only not» συναντιούνται και συνομιλούν τέσσερις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες: η γλύπτρια Αθηνά Νικολάου, οι ζωγράφοι Γιώργος Ταξίδης και Γιώργος Αγγελίδης, και η video-artist Σοφία Λιάρου.

Γιώργος Ταξίδης

Η επιμελήτρια της έκθεσης Ρεγγίνα Αργυράκη σημειώνει: «Κοινός παρονομαστής και των τεσσάρων, που είναι όλοι απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι η ισχυρή σχεδιαστική άποψη, η οποία καθορίζει με σαφήνεια την επιλογή των δομικών μέσων, με τα οποία ο καθένας τους συντάσσει την προσωπική του αισθητική πρόταση. Και οι τέσσερις καταλήγουν να δείχνουν με οξύτητα το έργο τέχνης ως έργο per se και να μην ασχολούνται με την αφηγηματική ανεκδοτολογία περί αυτό».

Σοφία Λιάρου

4 us only not
13 έως 27 Μαΐου, 2016
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: καθημερινά 12:00 - 23:00

The Loft
Καπνικαρέας 3, είσοδος από Collage

Πηγή : diastixo.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com